跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆:想搵美孚,四小龍2015 媽媽

Hello😊我住美孚

男爵府

hi 我係碧海藍天媽媽

複式洋房

Hello!我住美孚,羊年6月B,大家B B幾大?

男爵府

羊年4月b,依家一歲喇

複式洋房

想問下你地有冇同BB去join過playgroup呀?附近有冇好介紹?Thank you

複式洋房

HI . 大家好.
我都係四小龍羊年ma ma 呀.

男爵府

我住4小

複式洋房

我住海麗,五月預產,請問各媽媽知道附近幼稚園邊間好嗎?第一胎咩都唔識,請指教!

複式洋房

我住美孚,羊年5月b

複式洋房

大家有冇興趣出嚟gathering?我哋可以喺會所見

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

版主提示

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。
再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

chunw 發表於 16-4-7 22:50
Hello!我住美孚,羊年6月B,大家B B幾大?

我住美孚六期,都係6月

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

版主再次提示

全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組

鑑於近期不斷有用戶開立親子王國及教育王國以外之通訊群組,並在版面邀請其他國民加入,過往管理團隊只會在版面作出溫馨提示,但情況一直未有改善,更有不法份子通過站外群組進行宣傳活動及滋擾國民。為保障國民安全及個人資料免被外洩,由即日起,全面禁止開立/邀請/宣傳任何親子王國以外之通訊群組,一經發現,有關帖子將會移除或屏蔽,屢次或嚴重違規者,將可被警告或禁言。
再次提醒各位國民,在參與討論時,請勿隨便透露自己的個人或通訊資料,更應避免在版面公開自己的真實姓名、電郵地址或聯絡電話,以免受到不必要的滋擾。謝謝!
再次提示後仍發現會員在此邀請或請求加入 "親子王國及教育王國以外之通訊群組",版主會將本主題關閉,重犯者會被警告或禁言,敬請留意

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

複式洋房

回覆 kuri_ma 的帖子

我住5期,同你好近喎!! 你B仔定女呀?

大宅

chunw 發表於 16-5-12 01:38
回覆 kuri_ma 的帖子

我住5期,同你好近喎!! 你B仔定女呀?

仔呀

洋房

回覆樓主:

Hi 我係宇晴軒媽媽

洋房

回覆樓主:

我女8月出世

洋房

昇悅居

大宅

回覆:Jessieleetse 的帖子

我都係住宇晴,仔仔都係8月出生~