自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

09daisydaisy 發表於 19-4-18 19:50
不同,sammi好有錢。
周冇咁多錢。

香港法律好似冇事實婚姻呢個概念, 一定要白紙黑字。
不過我尋日都見過另一JM提過許鄭未註冊 (今日又聽過另一JM話已係外國註冊), 究竟有冇註冊? (不論任何地方)

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

WChan 發表於 19-4-18 18:08
睇過片,真係好難磨滅佢去玩既得戚樣

係 同埋感覺上鄭秀文性格,唔係周甘嘅性格,佢溫純d, 一個剛烈性格d,同埋要面對好多野,仲全亞洲都睇過哂條片,如果係我,當有人望住我,我點都會覺得d人,用同情眼光甘對住我,我會係呢段時間引退一排,等到7年8載,可能用時間話比其他人睇,時間正明我當日決定係啱,唔係甘我真係面對唔到所有人

子爵府

WChan 發表於 19-4-18 18:08
睇過片,真係好難磨滅佢去玩既得戚樣

尤其係姣穎成日用個胸壓去老鼠安度,同埋狂kisses, 表演真人騷,真好難頂

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

kk80400 發表於 19-4-18 20:36

係 同埋感覺上鄭秀文性格,唔係周甘嘅性格,佢溫純d, 一個 ...

係,每一個畫面都係折磨,如果係我,我諗我都要收埋自己一段長時間先想再面對群眾。

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

queenie0102 發表於 19-4-18 20:39
尤其係姣穎成日用個胸壓去老鼠安度,同埋狂kisses, 表演真人騷,真好難頂
...

雖然男既係動作上係有克制,但都明顯睇到佢好享受,好興奮,仲陰陰嘴笑,等緊開大餐咁既樣。

珍珠宮

WChan 發表於 19-4-18 20:43
雖然男既係動作上係有克制,但都明顯睇到佢好享受,好興奮,仲陰陰嘴笑,等緊開大餐咁既樣。
...

唔係克制樣,係「老練」樣,好多人俾佢咁嘅樣呃咗。如果你一早係雜食性動物,唔通見到其中一件習以為常嘅食物,仲會心心眼咩。

男爵府

Moti 發表於 19-4-18 20:50
唔係克制樣,係「老練」樣,好多人俾佢咁嘅樣呃咗。如果你一早係雜食性動物,唔通見到其中一件習以為常嘅 ...

形容得好好

用戶要求終止服務

kk80400 發表於 19-4-18 20:36

係 同埋感覺上鄭秀文性格,唔係周甘嘅性格,佢溫純d, 一個 ...

周都叫溫純好耐之前巳傳佢陪好多老細,佢係娛圈咁多年點會是省油的燈

琥珀宮

yiqiyihui 發表於 19-4-18 20:27
冇註冊?當真?
咁佢同安仔咪有婚前性行為囉?
基督教唔可以㗎喎
我諗佢哋未信主前已搞過啦,係之後先信主

男爵府

BB防敏心得分享勳章 Xmas吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回

yiqiyihui 發表於 19-4-18 15:38
... 嘅命運都好似都係好細個就新秀入行。
兩個都俾人傳初入行做過D唔光彩事
兩個都紅過。不過周早過鄭紅, ...

sammi幾時有傳過做過唔光彩既事?

男爵府

馬爾太 發表於 19-4-18 16:10
傳得最行係華星時期同當時嘅經理人車震。

段野寫到明"天后瘦人",點會係華星時已盛傳?華星時已做天后嗎?擺明n年後先寫出黎嘩眾取寵,仲要寫既野都錯Q晒。

男爵府

馬爾太 發表於 19-4-18 16:10
傳得最行係華星時期同當時嘅經理人車震。

話說「瘦人天后」未紅,而且重係肥妹時,都要幫高層呀「馬面」o係van仔度吹啦! 差不多個個女星走紅之前都要履行“慰安“工作, 聽講鄭皺紋既父親響麻麻地當差, 識得一d江湖兄弟, 唱片高層先冇玩到咁盡

可是,鄭秀文父親並非秘聞所說的是當差,而是一名香港商人。
----------------------------------------------------------

呢段麻,開到名寫天后,即係人地紅左成天后先記錄,做天后都一定96年打後啦,根本唔係華星時已傳,仲要人地老豆係商人唔係警察。當年sammi阿爸係北京開會中風,都有報導寫佢係同潮州商會既人包括李嘉誠一齊開會時中風。如果你搵sammi老豆個名都搵到佢係做過主席。

男爵府

yiqiyihui 發表於 19-4-18 20:27
冇註冊?當真?
咁佢同安仔咪有婚前性行為囉?
基督教唔可以㗎喎

他們後來才信教,而且基督徒也不能打飛機。
中國和尚也不能食肉結婚,
事實呢!

男爵府

goat 發表於 19-4-18 20:33
香港法律好似冇事實婚姻呢個概念, 一定要白紙黑字。
不過我尋日都見過另一JM提過許鄭未註冊 (今日又聽過另 ...

所以我說,周,他們在溫哥華早已經是事實婚姻,無論是否結婚已經有夫妻法律關係。

而sammi只是在泰國舉行了婚禮,但是沒有回香港註冊,香港法律上冇註冊就不是夫妻關係。

男爵府

09daisydaisy 發表於 19-4-18 22:37
他們後來才信教,而且基督徒也不能打飛機。
佛教也不能食肉結婚,
事實呢!

你講信教麻?佛教唔係唔可以結婚囉。信教同出家兩樣野,其實唔識就唔好亂up當真咁周圍講,雖則我都唔係信徒,但都冇咁無知加妄言。 王菲同劉華都信佛,咪一樣結婚生仔。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

人格上我覺得倪震衰d,俾人捉到仲要用孔雀開屏來形容件事,唔覺佢有悔意。再講,當年小學雞咁狂寫劉錫明已經展示到人格有幾差

原諒唔原諒,講到尾都係自己衡量個男人值唔值,既然佢哋選擇原諒,希望佢哋可以到老啦

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yiqiyihui 發表於 19-4-18 15:38
... 嘅命運都好似都係好細個就新秀入行。
兩個都俾人傳初入行做過D唔光彩事
兩個都紅過。不過周早過鄭紅, ...

same same

侯爵府

minigaga 發表於 19-4-18 22:08
sammi幾時有傳過做過唔光彩既事?

可能你仲年輕,20年前我已經聽過不少sammi唔光彩的事

男爵府

minigaga 發表於 19-4-18 22:42
你講信教麻?佛教唔係唔可以結婚囉。信教同出家兩樣野,其實唔識就唔好亂up當真咁周圍講,雖則我都唔係信 ...

難道你相信基督徒們個個都沒有婚前性行為?他們不會diy?
我當然知道部分基督徒真的冇婚前性行為。
但現在2019年了。

男爵府

katrinamama 發表於 19-4-18 22:58
可能你仲年輕,20年前我已經聽過不少sammi唔光彩的事

20年前咪9幾年,人地已經紅到上天,使唔使做唔光彩既事?仲有果段係唯一文字傳聞,仲要係錯既內容同係成名後先倒序寫。
仲有擺明係唔係娛記寫,如果係娛記寫,連老豆職業都吹錯就死啦,sammi 啲自白都講過細時去玩具廠幫爸爸手,人地老豆又上報紙又做商會主席,如果咁都吹錯,不如唔好做娛記囉。其他料都係話佢臭四only.
仲有,依家爆左安心偷食後先有文出話佢地秘交2年,有腦都知係老吹,未爆片時唔見有人話佢地秘交?咁係咪20年後大家都可以講,我聽好多xxx, 完全當真咁好似自己身歷其境咁周圍講?

首頁

尾頁

跳至