自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Mami_08 發表於 21-11-2 13:00
昨晚個醫科女學生好細粒

估唔到佢跳舞都OK喎!! 但唔好彩遇著日本妹

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

tequliadot 發表於 21-11-2 09:49
要睇哂先知

X 2

男爵府

有一個好似苑瓊丹

Kuromi1127    發表於 21-11-2 15:10

男爵府

stagea 發表於 21-11-2 13:32
估唔到佢跳舞都OK喎!! 但唔好彩遇著日本妹

係,佢跳舞好過日本妹,但日本妹身型高,台型好d

琥珀宮

Mami_08 發表於 21-11-2 13:38
係,佢跳舞好過日本妹,但日本妹身型高,台型好d

咁日本妹擺明要入既, 唔係點make noise喎!!
醫科生參選, 家人反對佢參加, 嘗試做自己想做既野, 佢都好叻

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

個日本妹麻麻地

大宅

回覆樓主:

有睇。
個醫科生化妝後幾靚女,如果高D就好啦!

等緊今晚睇子涓點解佢可以入圍,又話要素人,佢已經已出道同埋上次都有參賽,覺得對其他人唔公平。

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

exocy 發表於 21-11-2 13:56
有睇。

仲有方方都係啦,上年有參加過

琥珀宮

lypoon 發表於 21-11-2 13:58
仲有方方都係啦,上年有參加過

另外有兩個"嘉欣"都係上季參加過, 50強foul左

琥珀宮

exocy 發表於 21-11-2 13:56
有睇。

係靚女...太細粒了!

子涓...對佢馬馬地印象

男爵府

回覆樓主:

193妹個樣好奇怪

侯爵府

畀面勳章

lovelyliz 發表於 21-11-2 13:26
x2,930時段追仁醫

一次過睇幾集正好多

大宅

Mami_08 發表於 21-11-2 13:00
昨晚個醫科女學生好細粒

化妝前後兩個樣

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

肉骨茶 發表於 21-11-2 09:44
大家有冇心水? 我覺得193, 余香凝同歐陽巧瑩呢三個阿妹好大機會

今朝睇左,之前無留意開,要睇晒先知

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

冇興趣睇,來來去去又係之前參加過被 out 嘅參賽者
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

esmehouse 發表於 21-11-2 15:06
冇興趣睇,來來去去又係之前參加過被 out 嘅參賽者

幾個都係...

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

至愛朱古力 發表於 21-11-2 14:54
我未睇,諗住這星期等星期六一次過先睇,下星期就會日日睇。
呢個星期好忙,睇完造星,睇教主,之後 Mike導 ...

反而教主好睇啲, 啲屋企人好搞笑...

大宅

至愛朱古力 發表於 21-11-2 14:54
我未睇,諗住這星期等星期六一次過先睇,下星期就會日日睇。
呢個星期好忙,睇完造星,睇教主,之後 Mike導 ...

教主

首頁
12345...8

尾頁

跳至