自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

一打開就聞到好臭?
完整一條魚骨可掉入去 ?
榴槤殼/核 , 芒果核可掉入去?
如果唔小心 連膠袋掉入去 會點?
部機周圍 有冇很多小強遊玩?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

肯定成條街都臭

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

yeung_ma 發表於 24-4-23 20:46
一打開就聞到好臭?

相信唔止小強,小鼠大鼠都等開飯

男爵府

Shellyxlk 發表於 24-4-23 15:15
其實我想知啲廚餘最後去邊係咪將佢轉化成有用嘅物質?定係都係去堆填區?
...

廚餘會送去中央處理中心(o park)

侯爵府

sasa615 發表於 24-4-23 20:51
廚餘會送去中央處理中心(o park)

希望全城響應回收廚餘嘅時候,負荷到

侯爵府

yeung_ma 發表於 24-4-23 20:46
一打開就聞到好臭?

唔使唔小心跌咗個膠袋入去,我見人成個膠袋包住廚餘掉入去

yeung_ma    發表於 24-4-23 22:13

大宅

你知唔知依啲機用要幾多錢買返嚟?邊間公司代理提供?邊間公司出產?果啲公司老細又係乜嘢人呢?收集完,機中啲垃圾下一站係唔係去綠領office呢?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊