跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 金吉拉貓 於 10-9-9 11:18 發表
COMBI 內龍真係好鬼細. 我呀B坐到1歲就轉咗MACLAREN. 其實NB好多時都係手抱, 大家可以唔洗咁快買車仔.

我都覺得NB好多時都係用手抱好d,但C6好緊張 ,成日吹我快D買車~~

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

原帖由 joyce059521 於 10-9-11 04:52 發表

我都覺得NB好多時都係用手抱好d,但C6好緊張 ,成日吹我快D買車~~

你C6緊張係好事, 我見過好多C6係咪都唔理架
每日望住佢哋就充滿力量啦!

別墅

畀面勳章

如果真係唔急買..可以等10月尾永安個d大減價先買呀..有d都差幾百蚊架...

我大囡頭三個月都好少坐...連街都少去呀...

大宅

永安減價係平架, 不過小心, 我6月尾買左highchair, 佢係期貨, 話8月尾先有貨到, 結果而家又打黎話9月20日至30日先有.... 好離譜, 然後話等唔到可以退款... 我覺得好有問題囉....

原帖由 月瞳 於 10-9-11 13:58 發表
如果真係唔急買..可以等10月尾永安個d大減價先買呀..有d都差幾百蚊架...

我大囡頭三個月都好少坐...連街都少去呀...

別墅

畀面勳章

原帖由 babyhope 於 10-9-11 15:16 發表
永安減價係平架, 不過小心, 我6月尾買左highchair, 佢係期貨, 話8月尾先有貨到, 結果而家又打黎話9月20日至30日先有.... 好離譜, 然後話等唔到可以退款... 我覺得好有問題囉....

...

你係邊間買呀?? 我最近先係永安買左床仔...如果佢遲送黎...細妹可能會冇床訓呀...

大宅

我係油麻地個間買, 佢今次話係APRICA 間廠有題啫.....
你幾時買同佢本來話幾時有貨比你架? 咁我諗唔係APRICA冇事掛......

原帖由 月瞳 於 10-9-11 16:15 發表

你係邊間買呀?? 我最近先係永安買左床仔...如果佢遲送黎...細妹可能會冇床訓呀...

別墅

畀面勳章

回覆 26# babyhope 的文章

我唔係買bb車呀...買bb床...但我見我買個隻牌子好多地方都話冇貨..要訂..希望佢唔會遲送黎啦...如果唔係都唔知妹妹訓邊..

大宅

我都係响永安減價6月尾減價時買highchair,當時 d sales 同我講藍色7月尾有貨,黃色9月尾先有貨,所以我 order 左藍色,7月尾收左貨 ...

原帖由 babyhope 於 10-9-11 15:16 發表

...

複式洋房

買左Chicco,覺得Combi雖然好輕但真係太細,到一歲又要換好浪費,同埋Chicco雖然重少少但真係實淨,避震好。

大宅

我個sales 完全無同我提過唔同顏色有唔同期既野, 同埋我係買左粉紅色..... 唉.... 而家都未知佢仲會唔會褪.....

原帖由 Sana2010 於 10-9-12 10:43 發表
我都係响永安減價6月尾減價時買highchair,當時 d sales 同我講藍色7月尾有貨,黃色9月尾先有貨,所以我 order 左藍色,7月尾收左貨 ...

複式洋房

combi...老公LIKE佢方便夠輕(怕太大我HANDLE唔到....)...但我地個應該係肥仔....到時大D先再算~~

禁止訪問

別墅

Chicco Simplicity,promotion時$1400有找,覺得夠實正,避震唔錯.

別墅

我今日係永安買著Combi urban walker ...sales話哩排bb節最抵係哩部! 8折完$2064....頭先試過擺隻11kgs小牧上去响屋企試推都ok....不過人行道就真係無知喇! 因為住唐6樓一定要買架輕車方便d.......另外有睇到chicco既simplicity,不過老公唔鍾意佢重同埋好膠!所以都係選擇combi.....預著等亞b大d要換車喇....因為我地兩夫婦都係高大型!bb一定有返咁size喇!

首頁

尾頁

跳至