自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

點解佢d屋企人,企晒係度又唔識幫手 .樓主細佬反而會幫手(叻 ).個d屋企人係度做咩?

大宅

好媽媽勳章

佢無讀過,但係就成日上網同睇d急救既參考書囉!

原帖由 wcpcelia 於 11-1-24 14:30 發表
你細佬好叻呀!!
有冇讀過急救之類的course...?
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

大宅

好媽媽勳章

我細佬話佢地個個都嚇到呆左,唔識反應!

原帖由 梅媽媽 於 11-1-24 14:34 發表
點解佢d屋企人,企晒係度又唔識幫手 .樓主細佬反而會幫手(叻 ).個d屋企人係度做咩?
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

男爵府

你細佬好勇呀~比我實暈底

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回復 1# 小巫女女 的帖子

咁證明你細佬真係好大膽好鎮定.邊個嫁俾佢有福哦!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

你細佬真係好勇敢, 同好好人,
我諗大多數人都唔敢行埋去~~

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

一個字"勁",你細佬咁都可以幫佢接生,個女人真係好彩

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 ANDREAMLEE 於 11-1-24 14:22 發表
d big6好鍾意在最後關頭才入醫院的

可能有D係過左居留期, 咪唯有搏一鋪囉!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

我uncle係果座既保安員..今朝先講比我聽....而家去湊女..轉頭話比大家知..

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 jutau 於 11-1-24 14:25 發表
樓主細佬有冇等埋個胎盤出黎呢? 如果唔係個女人情況都好危險

呢d 梗係等救護員搞啦, 絕大部分人都唔會知點按個胎盤出來啦, 就算出左黎都唔知係咪完整啦.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

勁呀~~ 我生過都唔會夠膽幫人接生.... 血淋淋, 嚇死人~~

大宅

你細佬好勇呀!頒個獎俾佢!

大宅

好媽媽勳章

我細佬今朝係咁俾佢女朋友嚇佢,話佢發夢時隻b變異型跳出黎!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

跟手叫你細佬條六合彩La~~好心有好報

子爵府

只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

樓主你細佬真係好勇呀!夠膽幫女人接生既男人真係萬中冇一呀!

大宅

好媽媽勳章

等你啊!

原帖由 lauretta 於 11-1-24 15:48 發表
我uncle係果座既保安員..今朝先講比我聽....而家去湊女..轉頭話比大家知..

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

無論果位女士係咪big six,無啦啦係街度想生都唔奇,好彩遇著樓主個細佬幫到手,如果唔係,個bb可能會"致"息,咁就會好慘...

首頁

尾頁

跳至