自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:另外!我個仔隻鳥鳥會硬架!佢一硬就會叫痛

原帖由 LUON 於 12-05-31 發表
另外!我個仔隻鳥鳥會硬架!
佢一硬就會叫痛!
正常嗎?
男仔幾大都好,下面受到刺激係會硬㗎,不過有痛會唔會包皮太緊,所以硬左就痛?有機會見e生順便問埋啦

翡翠宮

畀面勳章

回覆:有仔的媽咪請教教我!

我個仔都係咁,因為我個仔一歲,要教囉真係,吾係真係吾知點算

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

carol1030 發表於 12-5-30 10:41
男仔幾大都好,下面受到刺激係會硬㗎,不過有痛會唔會包皮太緊,所以硬左就痛?有機會見e生順便問埋啦

...

朝早急急都會架,如果痛應該係包皮窄,你要日日沖涼幫佢反下,
我仔醫生話唔駛大力,只要反到就得,唔係越大越麻煩,藏污會發炎架。
我有同對仔女一齊沖涼,個仔有時都會貪得意問點解佢有我冇,
點解我有佢冇,最緊要認真答,講俾佢聽唔可以隨便摸人,
另外要保護自己唔俾人摸,大人態度好緊要。
樓主3歲人仔唔知唔出奇,如果以前你係餵人奶仲係好正常添,
你明明之前都係咁揭開件衫咁餵佢,而家佢咁做冇錯喎,
要解釋點解而家唔好再咁做至係。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

畀面勳章

我囝囝細時都係咁,成日摸我,我都要慢慢教扯起佢件衫,等佢明白我不中意佢咁!

又到考試周!

子爵府

有仔的媽咪請教教我!

我由 D 仔兩歲起, 就教佢地咩叫私人地方, 唔可以睇/攪人地, 同時亦要保護自己. 佢做錯左就教下提下, 冇打.

水晶宮

回覆:有仔的媽咪請教教我!

冇特別教,大左自然就冇甘做...

少奶奶的身份,丫頭的命...

水晶宮

畀面勳章

LUON 發表於 12-5-30 12:25
我仔8月就3歲,同佢當然會攬攬錫錫,
但佢有時會拉開我件衫,
然後摸摸我的胸,
我個仔都3歲啦,佢會好奇,我會話比佢知咁做無禮貌,對邊個都唔可以咁做,因為經我一講之後佢就明白了

首頁

尾頁

跳至