自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 有冇人生日期間入住Disneyland酒店???

子爵府

之前睇tvb胡楓佢地做介紹迪士尼既專輯話係你生日當天去迪士尼扣了個生日章係心口度入到園內你會有無比既驚喜!!

我就係為左比呢個驚喜老公, 夾硬要佢羅個章來帶(我好天真咁以為帶左個章會有d著數e.g. d公仔會自動走黎同你影相or係餐廳食野會有杯氣水送....) 但點知..........

個無比既驚喜就係.....全冇驚喜 全日得一個守住小熊維尼既女職員同我老公講左句生日快樂. 我想迪士尼重未做到d真係令人驚喜既野就唔好作到咁大啦 :tongue:

禁止訪問

複式洋房

我生日都住了一晚酒店和進入樂園,戴了Birthday Pin後,都有很多人跟我講"Happy Birthday".特別是拍照時,影相的工作人員多數看到.
上次我女生日進入樂園戴了Birthday Pin,玩完咖啡杯都有工作人員跟她講"happy birthday".
我去Disney Hotel 食Dinner Buffet,也看到米奇拿生日蛋糕送給生日的..

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

windflower,

你好!

睇到你的留言,我都想在囡囡生日時,去迪士尼慶祝.

不過她生日當天是星期五,學校又要測驗,我想星期六才入住,唔知會否仍有生日襟章?

是否直接打電話去迪士尼訂房?

男爵府

我老公上年10月生日去park玩, 響服務處取pin時, 老公話電視會有人唱生日歌, 佢地4位姐姐即時唱生日歌, 我有錄低, 另響買野時都有人唱生日歌, 所以total d staff唱左2次, 好多人同佢講生日快樂喎, 計落有成30人喎, 佢到唔知幾開心.

男爵府

上年生日時我都有帶上pin.....勁多人同我講happy birthday, 影相時個個卡通人物都好開心拍住我個pin...之後就撞我一下...好似鍚鍚咁...到影mickey同minnie既時候...佢見到我帶係個pin...指住係度拍手掌...個工作人員...仲用個mic好大聲咁講....不如大家一齊同佢講聲生日快樂丫(當時有好多人排緊隊)....大家真係一齊同我講happy birthday呀....勁大聲呀.....嘻....真係幾開心既...之後mickey同minnie仲叫我老公錫我一啖,第一下錫面mickey話唔得....仲錫咀咀勁攪笑.....仲要定鏡照埋相相~~d人就係度歡呼...~~~~

仲有幾個月我就生日喇.今次又想去....想住埋酒店...
請問各位係咪就咁打電話去book room就得架喇????
係咪住埋可以入去disney???

大宅

windflower,
no,那蛋糕要俾錢的 :mrgreen:
買了蛋糕就有公仔送去檯(翠樂廷)
我上次仔仔生日,都只有pin+貼紙,其他欠奉.即使在corner cafe食午飯,都只有一件cake(但我有兩個仔仔生日 )無人唱歌,只有一兩個人講happy birthday,很失望!

男爵府

windflower 寫道:
剛剛去完了, 驚喜就是.....
1) Check-in時俾過大襟章(Happy Birthday).
2) 房內有張有5R卡通人物相的生日卡.
3) 有個毛巾做的生日蛋糕擺設,都幾有心意,因為有5支假洋燭(是我小朋友的歲數).
4) 在樂園又可取一個生日大Pin(掛在身上,演藝人員會同你講生日快樂),剛剛同酒店的成一套(Mickey & Minnie).
~~~~~~~~驚喜就是咁多la~~~~~~~

2日來囡囡最開心就是同D卡通人人物拍照時,大多數都會好熱情地擁抱佢及用卡通鼻親親佢(唔知是否見佢生日才會這樣做),搞到佢不知幾開心..... 直得一提就是Hollywood Hotel的早餐都幾好食.

頭先打去問...佢話冇您講果D驚喜....要睇到時安排喎

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

windflower,

Thanks,

男爵府

windflower,

Thanks

男爵府

Hi vksophie,

相信D驚喜唔會全部一樣的........如果他們即刻話你聽是一樣,咁就真係一D驚喜都冇la~~~
[quote]
vksophie 寫道:
[quote]
1) Check-in時俾過大襟章(Happy Birthday).
3) 有個毛巾做的生日蛋糕擺設,都幾有心意,因為有5支假洋燭(是我小朋友的歲數).
4) 在樂園又可取一個生日大Pin(掛在身上,演藝人員會同你講生日快樂),剛剛同酒店的成一套(Mickey & Minnie).

2日來囡囡最開心就是同D卡通人人物拍照時,大多數都會好熱情地擁抱佢及用卡通鼻親親佢(唔知是否見佢生日才會這樣做),搞到佢不知幾開心..... 直得一提就是Hollywood Hotel的早餐都幾好食.

頭先打去問...佢話冇您講果D驚喜....要睇到時安排喎 [/quote][/quote]
係喎,係喎~ :lol: :lol:

複式洋房

一模一樣呀! 去樂園問佢地話個章一樣喎.無比到潻呀. 佢地驚喜真係

首頁

尾頁

跳至