想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家仲有沒有check 綠d,我應該5 week,綠d仍然好淺色,今日仲流啡,好唔實在

別墅

回覆 vienli 的帖子

有呀。。。check 到今日7kw4d。。。岩岩用哂d綠d,前幾日都同對應線一樣深,但今日開始淺色左,唔知係咪d濃度濃左。。。開始綠d變淺呢?

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

引用:大家仲有沒有check+綠d,我應該5+week,綠d

原帖由 vienli 於 13-12-05 發表
大家仲有沒有check 綠d,我應該5 week,綠d仍然好淺色,今日仲流啡,好唔實在 ...
有驗架,好深色架,有啡就多休息訓多D,保重。

大宅

回覆:11月份bingo既jm入黎分享下而家有咩孕徵丫~

我隔日check綠d,但都未去到對照線咁深

大宅

而家5week 左右。日日勁易眼瞓,有時會腳軟。食野會反胃,唔食又肚餓

大宅

你地幾多week第一次去見小b??? 我而家一次都未睇,book左平安夜第一次,到時有8week,希望可以見到埋心跳!!

複式洋房

Vickyng19870630 發表於 13-12-5 20:04
回覆 vienli 的帖子

有呀。。。check 到今日7kw4d。。。岩岩用哂d綠d,前幾日都同對應線一樣深,但今日開 ...
我都有keep住check 綠d,正常應該每兩日會深色d,試過有日勞碌完第二日淺咗,第二日我即刻休息及瞓床,好在之後有継續加深。
好似話hcg超過某個數字綠d就冇辦法顯示,變番白色...不過我未試過,唔知真定假

複式洋房

回覆 米高華素基 的帖子

我同你一樣都係平安夜第一次照!依家好期待

到時係7w6d

大宅

回覆 百事可樂 的帖子

希望一齊平平安安!!不過呢個星期已經心掛掛成日想去照下啦~~

複式洋房

Haha,我都係,不過一諗到照唔到要改為陰超就打消念頭,都係乖乖等到七週先。

米高華素基    發表於 13-12-5 21:32

別墅

我約左今個星期六照超音。。。亦係bingo後第一次睇去睇e生,7kw 5d 。。。好想快d到個日,可以見到小b ,順便拎埋e生紙比我老細。。。

大宅

引用:大家仲有沒有check+綠d,我應該5+week,綠d

原帖由 vienli 於 13-12-05 發表
大家仲有沒有check 綠d,我應該5 week,綠d仍然好淺色,今日仲流啡,好唔實在 ...
我係5w3d既時候開始流粉紅同啡,5w5check綠d同對照線一樣深,不過繼續流啡,一路流到6w3,我冇睇婦科,但流第一日已去睇中醫,總算食左4劑暫時停左,希望陀得穩

大宅

今日啱啱係屋企驗到有bb.听日book期睇E生。未驗之前以為谷m,腹痛,腰痛,頭痛,眼訓。因為第一個試成8個月先bingo.第二個一plan第一個月就有左。無諗過咁快

男爵府

揮手!我星期一,6w2, check up見到閃閃,好感動呀!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

大宅

回覆 oneonemama 的帖子

嘩~~你6WEEK就見到閃閃~勁呀~~BB一定快高長大中~我都好想快D見到呀~~~ :)

大宅

係咪照陰超呀?

男爵府

引用:回覆+oneonemama+的帖子係咪照陰超呀?

原帖由 estherbabe 於 13-12-06 發表

係咪照陰超呀?
係呀!希望8w可以聽見心跳。

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

男爵府

引用:回覆+oneonemama+的帖子嘩~~你6WEEK就見到

原帖由 米高華素基 於 13-12-06 發表

嘩~~你6WEEK就見到閃閃~勁呀~~BB一定快高長大中~我都好想快D見到呀~~~ :) ...
大家同BB一齊加油!
我係第一胎,仲要係高齡,乜都好擔心。每日同BB講,要努力痴實mama呀!

大宅

有冇特登食d咩黎養胎??

男爵府

引用:回覆+oneonemama+的帖子有冇特登食d咩黎養

原帖由 米高華素基 於 13-12-07 發表

有冇特登食d咩黎養胎??
日日兩杯奶,一隻蛋。日日飲魚湯。一星期兩次花膠。因為我做iui, 今次第三次終於成功,醫生要我繼續每日食黃體銅藥和塞小白球。
我本身瘦底,以為唔會咁快見肚,但琴日去相熟舖買衫,佢地一眼就睇出我有左,話已經見肚

首頁

尾頁

跳至