自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

stkyo 發表於 19-5-30 18:53
我後面講咗係另一個post,識睇一定要睇「原來減肥要食飯」

哦。。。係咪好片得架

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

stkyo 發表於 19-5-30 18:53
我後面講咗係另一個post,識睇一定要睇「原來減肥要食飯」

追完,無野睇既,同m肥互片呀?
全部禁言

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Kuromi1127 發表於 19-5-30 19:05

追完,無野睇既,同m肥互片呀?

我最初係回應番某會員,因為個位會員話佢平時講野正正常常,今次跳製,成個形象毀於此。。。

我就回復話,佢不嬲都係咁,見識佢點話人唔識生X飲食,個個post有啲對話都被屏蔽,應該唔會係祝你身體健康呢類說話

大宅

我以前公司個同事喺工廠區嘅文具鋪問人地夠幾錢先會delivery

水晶宮

stkyo 發表於 19-5-30 19:32
我最初係回應番某會員,因為個位會員話佢平時講野正正常常,今次跳製,成個形象毀於此。。。

我就回復話 ...

都話d人討論係靠無限幻化

基本上你係靠估

可惜我好似得1、2個回覆被屏蔽

另一個JM N個被屏蔽

原來我甘樣叫鬧人

真係顛倒是非、黑白不分

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

ash_yehyeh 發表於 19-5-30 20:18

都話d人討論係靠無限幻化

首先我唔係靠估,當時我係有睇到你同個位會員嘅對話,大約你係講緊人哋咁慘,要食埋啲cheap嘢,而你食咩好嘢另外就係,我最初只係係呢度回應goat會員,見識過你點樣回答人,話你一直都係咁,無話另一位同你爭拗嘅會員無問題

水晶宮

stkyo 發表於 19-5-30 20:49
首先我唔係靠估,當時我係有睇到你同個位會員嘅對話,大約你係講緊人哋咁慘,要食埋啲cheap嘢,而你食咩好 ...

我呢番說話無被block

我食好嘢係指橄欖油、牛油果呢類健康食物

被block應該係話佢把口好X (不是粗口)事實上就算我到依家都覺得佢係,佢講更過分嗰d已經被block 曬,eg 快d死呀,死蠢呢類

侯爵府

stkyo 發表於 19-5-30 19:32

我就回復話 ...

明白哂,我仲未認得咁多人,呢個帖大開眼界

有時候唔需要下下彈人,好無謂,上討論區都係想豬八下

子爵府

Poo得好勳章

講食lunch都作狀?咁食pizza hut算唔算?食McDonald呢?

洋房

中英夾雜好易有,唔做作就OK

大宅

lunch 都係常用
反而頂唔順果d
actually.....點點點

大宅

ash_yehyeh 發表於 19-5-30 20:58
我呢番說話無被block

我食好嘢係指橄欖油、牛油果呢類健康食物

-

大宅

回覆樓主:

即係好似 d 粗口人咁,唔加個英文字連接係講唔到句子, 但其實果堆英文/粗口係冇意思。

咁我寧願聽英文單字好過聽粗口。

首頁

尾頁

跳至