夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

回覆:bachelor party 玩大左

別墅

引用:佢話澳門打黃,果日夜總會查牌唔可以帶小姐

原帖由 gwakius 於 15-01-15 發表
佢話澳門打黃,果日夜總會查牌唔可以帶小姐出街....... 信唔信?
咁如果嗰晩冇查牌可以帶出街佢又會點做呢?問題唔係可唔可以而係會唔會。講真兩個人一齊價值觀是否一致好重要,如果唔係點長久?bachelor party 做咩都好,如果你同男朋友都認同的,便ok. 否則,就冇意思。即係話有人覺得另一半叫G叫小姐冇問題,逢場作興啫。大家都認同咪OK。又另外,可能有D人連stripper/lap dance都接受唔到。講真,有D人嘅bachelor party可能係齋飲酒㗎!個個都唔同,最緊要係你哋兩個人大家嘅標準唔咪一致咯。如果唔係,一齊都係浪費大家時間。

別墅

同埋佢係俾你發現左,先同你講?咁如果你冇發現,佢係咪根本唔會提?
你接唔接受到咁樣?
依家接受到,係咪以後都接受到?唔好諗住佢會改變or你會改變到佢。人,有D嘢其實好難改。

男爵府

班朋友你識嗎?如果都識,係錫你嘅係無嘢嘅,你男朋友都會開聲叫埋你去啦,自費咪自費囉,當兩口子順便旅行啫。樓主,你自己諗清楚呢個男人。仲信唔信得過啦

複式洋房

引用:我唔中意呢d男仔!唔好話做男朋友!朋友都

原帖由 ling6236 於 15-01-14 發表
我唔中意呢d男仔!唔好話做男朋友!朋友都唔會
Same feeling

首頁

尾頁

跳至