自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

szebaby555 發表於 15-5-14 21:41
但係我覺得重點係同長輩食飯應該唔好着得太部落格,就算平時點着都冇所謂,我反而係諗個女仔唔識尊重多啲

...
同意

琥珀宮

回覆:如果亞仔個女朋友著得暴露,你會唔會出聲?

而家女仔都係咁著,做未來99千祈唔好出聲

珍珠宮

e家做父母真係要與時並進!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

同阿仔講,唔使咁益個老豆噃
佢自然會叫個女友著返多D啩

good_pig    發表於 15-5-15 01:02
333s    發表於 15-5-14 22:28

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 nganc9 於 15-05-14 發表今日

原帖由 Superman-GF 於 15-05-14 發表
重點係,個V真實有幾deep,條褲真係有幾短⋯⋯⋯⋯其實可能只係後生女普通衣着。唔排除你朋友對後生女特別挑 ...
講得啱,曾經都有人好慎重咁叫我「同你個 friend講下啦,著都咁暴露返工,對胸露哂出嚟……」。我望下……一件領口大少少嘅 tee啫,事業綫都睇唔清……咁都暴露?

公爵府

hashtag影視迷勳章

引用:同阿仔講,唔使咁益個老豆噃 佢自然會叫個

原帖由 Lihoma 於 15-05-14 發表
同阿仔講,唔使咁益個老豆噃
佢自然會叫個女友著返多D啩
佢老公超唔鍾意呢個女仔,成日叫我朋友勸下個仔斬纜,但我朋友話仔大仔世界,边管得咁多,但今次令佢對個女仔印象差咗

珍珠宮

引用:今日同朋友食飯,同我呻話星期日母親節,佢

原帖由 nganc9 於 15-05-14 發表
今日同朋友食飯,同我呻話星期日母親節,佢仔帶埋女朋友黎請佢飲茶,大DeepV+超短褲,好暴露。我咪話由得佢 ...
我個仔八歲我己經開始係街見到d唔順眼裝扮既人話比阿仔呢d女仔不能做女朋友

珍珠宮

玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章

我吾會理個仔個女朋友點著,就算佢第時係我新抱,都吾理
最重要教個人你要安全至上,吾好甘快攪出人命仲好

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:我會介意,但咁又點? 無權亦無謂理太多。

原帖由 eeb 於 15-05-14 發表
我會介意,但咁又點? 無權亦無謂理太多。

相信唔會發生喺我大仔身上,我著寬領衫(uniqlo - 唔係暴露, 有 ...
嘩,未聽過仔話媽咁樣

子爵府

由佢啦,sharing吖嘛,話佢,等陣佢話佢去過遊學三星期返嚟係鬼妹仔性格,激親自己呀

我愛我個囝,愛到變做鬼..

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 MM2005 於 15-05-14 發表我都

原帖由 szebaby555 於 15-05-14 發表
係,我以前𡃁妺時都好like 著熱褲短裙!但一見長輩即刻會搵屋企最長嗰條褲,抹曬個妝先去見人,呢d ...

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+nganc9+於+15-05-14+發表今日

原帖由 szebaby555 於 15-05-14 發表
但係我覺得重點係同長輩食飯應該唔好着得太部落格,就算平時點着都冇所謂,我反而係諗個女仔唔識尊重多啲

...
同感

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 MM2005 於 15-05-14 發表我都

你估得無錯,我朋友話識佢半年,見到面,Auntie都唔叫,只係hi, bye

...
咁呢個女仔做左佢新抱既話,你朋友一定絕對會無左個仔

子爵府

畀面勳章

所以我見家長係叫我媽幫我揀衫,實冇死

pppsze    發表於 15-5-14 23:50

子爵府

人地個仔就係鍾意佢少布,大波波

333s    發表於 15-5-14 22:30

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 eeb 於 15-05-14 發表我會介

原帖由 MM2005 於 15-05-14 發表
嘩,未聽過仔話媽咁樣
舊年既事,當時我都有出過post, copy 返先:

喺屋企食食下嘢覺得熱,就\"揚\"下衫領透下氣,跟住即刻有人管住晒,問件衫仲有無鈕(唔係好低胸,仲有背心打底), 我話無。

佢又問件衫係咪喺屋企著㗎咋? 唔係,我啱啱去街都係著呢件(其實啱啱係一齊去街), 跟住又話呢d衫都係喺屋企著好喇。

我心諗,我老公喺隔呢都未出聲,幾時到你管我呀!你只不過係

我個仔咋(小一)。

識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

翡翠宮

你估得無錯,我朋友話識佢半年,見到面,Auntie都唔叫,只係hi, bye

...
再講,你朋友個仔都唔識教女友,全無禮貌,全無火,比人咁對亞媽。

公爵府

hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 nganc9 於 15-05-14 發表80後

原帖由 Superman-GF 於 15-05-14 發表
個女朋友係離婚婦人?
Yes

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

第一,我會睇下暴露成點,如果只係背心短牛仔褲我冇所謂,但如果著到好似企街個d, 就一定麻麻。不過我唔會當面講,我會私下同個仔講,叫個仔提點下佢(大前題係佢地以結婚為前題而交往)

第二,要睇下咩場合,如果個女仔係唔恰當嘅場合著唔恰當嘅打扮,我都一樣會叫個仔私下提點佢

珊瑚宮

引用:如果真係太暴露我會問佢凍唔凍,然後叫個仔

原帖由 Winnie_1210 於 15-05-14 發表
如果真係太暴露我會問佢凍唔凍,然後叫個仔剝件外套俾佢著。。。返到屋企再同阿仔了解下個女仔嘅 ...

首頁
12345...7

尾頁

跳至