美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:Sogo我又敗~HR&Clarins

我今日既收穫,買了最左手邊三樣野(Prodigy eyecream, powercell serum, replasty filler),其他送既有無人用過隻粉底summer arm用嘛?

大宅

叻叻勳章

引用:睇到sis介紹 HR Eye cream所以又入手試下!

原帖由 lovelycats1437 於 15-05-20 發表
睇到sis介紹 HR Eye cream所以又入手試下!
Eye crean幾錢呀?

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

stefi 發表於 15-5-23 00:38
Eye crean幾錢呀?
980.00

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

mouc666 發表於 15-5-23 00:22
我今日既收穫,買了最左手邊三樣野(Prodigy eyecream, powercell serum, replasty filler),其他送既有無人 ...
我正想再入手 replasty filler , 但好想睇埋 Part 2 會唔會有新set , but up to now 都未有公佈....

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:mouc666 發表於 15-5-23 00:22 我今

原帖由 lovelycats1437 於 15-05-23 發表
我正想再入手 replasty filler , 但好想睇埋 Part 2 會唔會有新set , but up to now 都未有公佈. ...
出左啦!你上返sogo網頁

大宅

引用:Quote:mouc666+發表於+15-5-23+00:22+我今

原帖由 lovelycats1437 於 15-05-23 發表
我正想再入手 replasty filler , 但好想睇埋 Part 2 會唔會有新set , but up to now 都未有公佈. ...
個filler對你用左幾耐有改善?我眼底有幾條紋想整走

子爵府

BK Milk勳章

lovelycats1437 發表於 15-5-21 02:04
試完肌底液報告下, 我手上既 CDP La serum & Shiseido 紅色的1支都差不多用曬 .....

正另找更好用的 :igiv ...
嗰支紅色好廢
hr綠色好d, 我都買左75ml $2000

子爵府

BK Milk勳章

mouc666 發表於 15-5-23 00:22
我今日既收穫,買了最左手邊三樣野(Prodigy eyecream, powercell serum, replasty filler),其他送既有無人 ...
粉底我用緊, 唔會暗
$800蚊
sample都用好耐, 我都係用完sample先買
買左貨size用1.5滴就夠

有冇人用佢個base呀>>??? 有50度

別墅

回覆 lovelycats1437 的帖子

我想問Clarins product 如果餵母乳用唔用得?

大宅

引用:睇到sis介紹+HR+Eye+cream所以又入手試下!+

原帖由 lovelycats1437 於 15-05-20 發表
睇到sis介紹 HR Eye cream所以又入手試下!
我覺HR 呢個eye cream 麻麻,

我30頭,眼皮膚未算鬆弛

首頁

尾頁

跳至