夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

引用:唔好意思,想問問交友appd係指邊D呀?

原帖由 Cheungy123 於 15-08-17 發表
唔好意思,想問問交友appd係指邊D呀?
呢三個apps九成識大陸女人

易上床

禁止訪問

珍珠宮

開心吸收勳章

fym1011 發表於 15-8-16 20:03
剛有bb wk 11...啱啱先註冊唔夠一個星期
影完prewedding好開心
但第二日比我無意中見到佢同女仔既msg

有幾種可能性,一係佢一向有玩,仲要係老手,二係貪得意玩,三係只係想睇下靚女,睇下有冇囡囡同佢吹下水...但辜勿論邊一種,妳C6都係心野㗎啦!所以妳應該早早俾佢知妳已經知道佢玩交友APPS,防犯於未燃。
百花叢裡過,片葉不沾身。

子爵府

wing1388 發表於 15-8-17 10:19
有幾種可能性,一係佢一向有玩,仲要係老手,二係貪得意玩,三係只係想睇下靚女,睇下有冇囡囡同佢吹下水. ...
認同

複式洋房

引用:Quote:fym1011 發表於 15-8-16 20:03 剛有b

原帖由 wing1388 於 15-08-17 發表
有幾種可能性,一係佢一向有玩,仲要係老手,二係貪得意玩,三係只係想睇下靚女,睇下有冇囡囡同佢吹下水. ...
我有朋友叫我裝個app特登比佢見到,睇下佢有咩反應

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Cheungy123 於 15-08-17 發表

原帖由 BIGPAT 於 15-08-17 發表
呢三個apps九成識大陸女人

易上床
佢用一d我未見過既app 叫beetalk

琥珀宮

未玩夠

珍珠宮

開心吸收勳章

fym1011 發表於 15-8-17 10:30
都不失為一個好方法!

百花叢裡過,片葉不沾身。

子爵府

fym1011 發表於 15-8-17 10:30

我都係咁

同佢講過之後,我一樣安裝返果個apps

佢明知我冇異心,一樣很不安

同我當初心情一樣

明知老公冇異心,一樣唔舒服

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

呢3個出軌比率勁高

我覺得趁未出事前大家傾下好D,不過要平心靜氣因為你有BB

子爵府

包容唔等於縱容
不如咁講...
你而家唔開口,
可能只係將個問題推遲
推到第日有可能有出軌情況發生
你而家開口,
從佢的做法答法會令你睇清一個人
有D野係需要解決,
之不過係將件事推前定推後
斬腳指避沙蟲呢個方法避得一時唔避得一世
因為有BB唔想影響感情
BB長大就因為小朋友唔想影響家庭
問題會係到,你永遠唔知最後結果係點
如果講同唔講個結果都係佢唔係一個忠誠的人
你選擇為自己人生負責
還是將人生交到對方手上
你一定要有心理準備去承擔後果先做
有D野要黎係避唔開
未經本人同意,請勿轉載內容!

禁止訪問

回覆:C6玩交友App

子爵府

eggpudding 發表於 15-8-17 11:28
包容唔等於縱容
不如咁講...
你而家唔開口,

X2

初時我都諗唔通

但朋友話:「你一個人屈住對關係冇正面影響,你以為自己影后可以扮冇事,但你老公比你細心十萬倍,佢一定SENSE到。

你講俾佢知,掉返個波俾佢處理,佢係緊你就自然會諗方法補救,你到時再開OFFER,俾佢知你底線。

全世界都睇得出你老公好錫你,點解你唔信佢可以處理好你地關係?

如果你講左,佢唔肯處理,及早認清呢個人立即離婚,好過拖落去,拖多幾年傷多幾錢重。」

別墅

回覆:kaisen 的帖子

唔解決事情,對你及bb嘅人生都有很大影響

複式洋房

引用:Quote:fym1011 發表於 15-8-17 10:30 我有

原帖由 凍奶茶少奶 於 15-08-17 發表
我都係咁
同佢講過之後,我一樣安裝返果個apps佢明知我冇異心,一樣很不安
同我當初心情一樣明知老公冇異心 ...
你意思係當你知佢有玩,同佢傾完之後,你都裝左果個app?

子爵府

fym1011 發表於 15-8-17 11:48
你意思係當你知佢有玩,同佢傾完之後,你都裝左果個app?

係,可能報復心理卦,我最叻折磨人

佢知我只係同一個十幾歲的小朋友傾閒計,都好不安

話見我成日拎住個電話,沖涼都帶埋入洗手間,好不安,明我當初的心情

見佢就喊咁樣

我都冇再玩了

子爵府

重點係:「及早傾、及早面對、及早解決。」

對方反應未必如你想象咁差,就算佢真係惡人先告狀,只要你溫和堅定不吵鬧,件事唔會太差。
拖落去對你同BB都冇好處

當時我同老公講,「我唔係怪責你玩APPS識女仔,同女仔傾下閒計好少事,只係想話俾你知,我好不安。我好愛你,唔想大家唔開心,但你要俾安全感我。」

你話佢知,你懷孕時會受荷爾蒙影響,可能會多心左,要靠個老公本事,將老婆TUNE返正個思緒

複式洋房

引用:重點係:「及早傾、及早面對、及早解決。」

原帖由 凍奶茶少奶 於 15-08-17 發表
重點係:「及早傾、及早面對、及早解決。」

對方反應未必如你想象咁差,就算佢真係惡人先告狀,只要你溫和 ...
我依家諗緊,係要傾左先,定比佢知我裝先。
你講得好啱,講中哂我心情,最傷係我知道佢係我地影完prewedding相,陪完我做產檢竟然做呢d野。

堅持不吵鬧,我可以做到。但我男人,可以比我更泠靜。

希望佢明。佢唔明,只可比佢感受下我依家的感覺。

複式洋房

引用:包容唔等於縱容不如咁講...你而家唔開口,

原帖由 eggpudding 於 15-08-17 發表
包容唔等於縱容
不如咁講...
你而家唔開口,
我假設佢冇出軌(咁諗我會舒服d)
我諗咁同佢傾會好d,大家舒服d

不過開口果下好難,個頭開得唔好,
就好難傾落去

子爵府

fym1011 發表於 15-8-17 12:17
我依家諗緊,係要傾左先,定比佢知我裝先。
你講得好啱,講中哂我心情,最傷係我知道佢係我地影完preweddin ...

可能佢好冷靜地否認

但你個重點唔係佢有冇做過或是否承認

而係既往不

無論佢承認定否認,都可以將話題帶去將來,點先可以令佢繼續自由快樂,而自己又有安全感

記住,,重點係佢快樂,你將個討論重點擺呢度,對方舒服好多

總之係傾日後相處模式同界線,唔係追究之前發生過乜

首頁
12345...6

尾頁

跳至