親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

我今日岩岩轉左,富良野個間酒店,就係富良野站邊,約1600-2000蚊一晚。
我一家四口!

侯爵府

畀面勳章

我係 japanican book

大宅

引用:我今日岩岩轉左,富良野個間酒店,就係富良

原帖由 潘高壽 於 16-02-28 發表
我今日岩岩轉左,富良野個間酒店,就係富良野站邊,約1600-2000蚊一晚。
我一家四口! ...
呢間好正,我都thro agoda book左

男爵府

我一家三囗7月23飛東京,打算先轉北海道玩7日,再回東京玩5日。想去富良野,美瑛,但睇過景點離jr好遠。老公話自駕,但佢係香港都無揸開,佢話去前補吓鐘,但我15,16,未決定。如果全程jr, 是否有些去不到或要包車或坐的士?

大宅

引用:我暑假一家四口北海道,大阪14日,酒店大致

原帖由 一頭亂髮 於 16-02-28 發表
我暑假一家四口北海道,大阪14日,酒店大致上已book晒,只差富良野,今日見酒店已所剩無幾,請問各位有乜富 ...
美瑛我book左popura pension。呢間係民宿,我email book房,佢地好快回覆,英文可溝通。2大1小(3歲)19000yen包早晚餐

別墅

引用:Quote:原帖由 一頭亂髮 於 16-02-28 發表我

原帖由 takudd 於 16-03-01 發表
美瑛我book左popura pension。呢間係民宿,我email book房,佢地好快回覆,英文可溝通。2大1小(3歲)19000 ...
謝謝你的回覆,讓我上網看看,thx

侯爵府

畀面勳章

回覆 sallyfps 的帖子

係香港無渣開就唔好去外地渣啦!好危險....比我,我唔讚誠囉!

水晶宮

回覆:北海道暑假2016

終於book晒酒店,可以慢慢計劃行程。

男爵府

我都係一家4口暑假去北海道+東京15日,book晒酒店,都幾貴和full , 北海道會住4晚札幌,1晚旭川,1晚富良野cottage ,1晚溫泉酒店,

小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

水晶宮

引用:我都係一家4口暑假去北海道+東京15日,boo

原帖由 LuckyGirl 於 16-03-04 發表
我都係一家4口暑假去北海道+東京15日,book晒酒店,都幾貴和full , 北海道會住4晚札幌,1晚旭川 ...
北海道酒店真的很full,札幌很難才book到4人房,小樽酒店,住返上年暑假住果間,但貴左,對仔女又話鍾意這間,又近車站,又近三角市場。

別墅

我有一晚富良野,一晚登別仲未攪掂

水晶宮

引用:我有一晚富良野,一晚登別仲未攪掂

原帖由 一頭亂髮 於 16-03-04 發表
我有一晚富良野,一晚登別仲未攪掂
登別我都book左2晚温泉酒店

男爵府

洞爺湖是否有水上乐園温泉酒店?

男爵府

引用:Quote:原帖由+LuckyGirl+於+16-03-04+發表

原帖由 MariaTsui 於 16-03-04 發表
北海道酒店真的很full,札幌很難才book到4人房,小樽酒店,住返上年暑假住果間,但貴左,對仔女又話鍾意這 ...
我book twin room 或Hollywood twin,希望唔會太迫

小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

大宅

畀面勳章

札幌,小樽有冇好介紹?D床大D又平?

首頁

尾頁

跳至