自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bbsonyy 發表於 18-7-27 16:58
我都覺得好幾個女角都做得好, 子羚, yoyo, 李詩樺都幾好, 反而視后就麻麻地
...

琴晚皇貴妃知無左個胎時做得好好

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

幾個都好戲,除左影后。
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

子爵府

joejoemum 發表於 18-7-28 14:50
幾個都好戲,除左影后。

仲有皇帝,集集都燥狂症,猙獰表情,over 左

伯爵府

bbsonyy 發表於 18-7-28 08:14
唐C wing呀, 其實佢個角色都好覆雜, 心理變化都好大, 但佢一直都係同一個樣, 就算知道和砷係自己仇人 ...

原來佢系視后,我真係吾知囉!一d 都吾好戲

子爵府

回覆樓主

和坤和二夫人嗰種夫妻情深最好睇。反而唐C冇乜feel.

大宅

回覆樓主

單睇表現,完全忘記咗唐詩詠係視后。

男爵府

Nancy20090615 發表於 18-7-27 17:00
係係, 十公主令人刮目相看, 一個咁少演出經驗的人有咁 ge 表現. 其實, 魯振順都演得好過以前好多, 或者太 ...

全劇個個演技都中上,李詩樺令我刮目相看,我好少睇佢做戲,事實上佢產量唔多,希望之後更多機會。

瑪瑙宮

irischowys 發表於 18-7-29 10:47
全劇個個演技都中上,李詩樺令我刮目相看,我好少睇佢做戲,事實上佢產量唔多,希望之後更多機會。
...

根據對佢兩个 (子玲同詩樺) 以前的表現 (花瓶) 都無乜期望, 但今次發揮到實力, 幾場戲都好精彩, 出乎意料, 希望以後都有好戲比觀眾睇.

視后其實都有努力過, 劣評如潮之下, 有場同和珅的對戲, 好似都好出力, 只係未够, 感動唔到觀眾.

首頁

尾頁

跳至