自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jasmineoj 發表於 18-10-9 15:16
好多年前,有朋友介紹咗個男人俾我識,當時係約出嚟見面,個男人話佢離過婚,想再識過第二個咁樣樣
一路發 ...

可以search到佢個名。佢都真係好出名、好大鑊、好賤喎
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

唔係我, 係我親戚, 佢一畢業就去阿媽個妹公司做, 即係佢阿姨, 做左10年8年, 突然辭職唔做, 自己出面開公司, 樣樣貨價錢都比舊公司平少少, 一鑊過帶哂d舊客走, 阿姨間公司差d汁粒。

象牙宮

2024年龍年勳章

bylobb 發表於 18-10-9 15:18
介紹人同你好大仇口

x 2

男爵府

Moti 發表於 18-10-9 16:22
好奇一問,你見過個男人同男人前妻未?

係街撞過個前妻一次,個時我朋友仲未離婚,只係剛撞返個男人冇耐,我朋友仲介紹話呢個我小學同學老婆,後來佢俾個男人張相我睇過,之後就開始有路,我就同佢反面了!

珍珠宮

這是老友的經歷,朋友單身想拍拖,我們有個共同朋友做診所助護,助護介紹左佢個客,一個已離婚的南亞男性比我老友,後尾老友發現個男根本未離婚,想搵2奶,老友同南亞88後,我們一齊問助護,想知道係咪個南亞人呃助護,助護先做介紹,助護話,你生得又肥又醜,有男人要你都算執到啦,你理得人地係未婚定已婚丫,你根本就無資格去介意

子爵府

Angel_Rose 發表於 18-10-9 18:01
這是老友的經歷,朋友單身想拍拖,我們有個共同朋友做診所助護,助護介紹左佢個客,一個已離婚的南亞男性比我老 ...
把口咁賤嘅..

子爵府

crystal媽咪 發表於 18-10-9 17:19
可以search到佢個名。佢都真係好出名、好大鑊、好賤喎
username 啫

珍珠宮

蘋果木 發表於 18-10-9 17:55
係街撞過個前妻一次,個時我朋友仲未離婚,只係剛撞返個男人冇耐,我朋友仲介紹話呢個我小學同學老婆,後 ...

咁你覺得你朋友同個男人有夫妻相啲抑或前妻同個男人有夫妻相啲?

子爵府

蘋果木 發表於 18-10-9 17:55
係街撞過個前妻一次,個時我朋友仲未離婚,只係剛撞返個男人冇耐,我朋友仲介紹話呢個我小學同學老婆,後 ...
原來係問你,我頭先仲搭錯線.....

珍珠宮

jasmineoj 發表於 18-10-9 18:06
把口咁賤嘅..
性格都同把口一樣,不過未得你同意前我吳分享啦,怕離題

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

嵐嵐喵1234 發表於 18-10-9 17:22
唔係我, 係我親戚, 佢一畢業就去阿媽個妹公司做, 即係佢阿姨, 做左10年8年, 突然辭職唔做, 自己出面開公司, ...

嘩!有冇比人鬧反骨女呀?

琥珀宮

畀面勳章

蘋果木 發表於 18-10-9 15:28
我有個朋友做人第三者,佢衰到同人老婆扮fd收料,跟手成日同個男人講電話,又偷會,最後佢仲自己離埋婚去 ...

個人夫有咩咁好?好有錢定好靚仔?

男爵府

Moti 發表於 18-10-9 18:22
咁你覺得你朋友同個男人有夫妻相啲抑或前妻同個男人有夫妻相啲?

有關係咩? 但都答你,我覺得個男人係同前妻有夫妻相好多,我朋友同個男人冇忽似!

侯爵府

2018復活節勳章

jasmineoj 發表於 18-10-9 15:16
好多年前,有朋友介紹咗個男人俾我識,當時係約出嚟見面,個男人話佢離過婚,想再識過第二個咁樣樣
一路發 ...

嘩嘩 你呢個係咪朋友嚟㗎,係邊種朋友呀?咁靠害嘅。
佢竟然將網絡上啲九唔搭八嘅人求其過比你嘅。
講真,自己就算好熟知對方,我都唔敢介紹比人。因為,人有太多面,仲有啲陰暗面我就算識左十年都未必有機會見到。做朋友有啲人真係好到加零一。旦做男友或老公又可能另一回事。介紹比人,真係可免則免,費事害左個朋友。
極其量暗地裡製造下機會約埋一班人出嚟玩,你哋自己啱嘅自己發展就各下自理。
講真,衰人我遇到唔止一個。慶幸好嘅多過衰嘅。 仲要好彩走得快 。

珍珠宮

蘋果木 發表於 18-10-9 18:38
有關係咩? 但都答你,我覺得個男人係同前妻有夫妻相好多,我朋友同個男人冇忽 ...

我就係想知道呢樣。因為你朋友不顧一切同佢一齊,諗緊佢哋係咪有夫妻相,註定如此。你咁講,我又推翻我諗法,咁樣好好呀。

男爵府

littlesister 發表於 18-10-9 18:37
個人夫有咩咁好?好有錢定好靚仔?

冇錢,亦吾靚仔,但我朋友話佢係好男人,我直頭話好男人吾會同你搭上啦!佢話個男人同前妻係錯配,佢同個男人先係真愛喎,我問甘你當日為咩嫁你老公仲要生埋仔?佢話,個時覺得係真愛喎,撞返個男人先知,原來個男人先係真愛,都發花癲!

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

fatping 發表於 18-10-9 15:55
其實呢樣我覺得唔可能發生,識衰男人個個都有機會,只係做擔保人就一向都要小心,屋企人都未必會幫更何妨街 ...

有好多女人戀愛時都冇哂理性,肯為對方做任何事,如果唔係,以前都唔會有支歌仔唱:為仔死,為仔亡,為仔捉入雜差房。

侯爵府

Angel_Rose 發表於 18-10-9 18:01
這是老友的經歷,朋友單身想拍拖,我們有個共同朋友做診所助護,助護介紹左佢個客,一個已離婚的南亞男性比我老 ...

咁衰

男爵府

Moti 發表於 18-10-9 18:40
我就係想知道呢樣。因為你朋友不顧一切同佢一齊,諗緊佢哋係咪有夫妻相,註定如此。你咁講,我又推翻我諗 ...

我朋友根本就有心想証明自己就算結左婚生左仔都會有人爭,佢先吾係不顧一切,佢係等個男人真係離開左頭家,佢先去攪離婚,我聽我其他朋友講,佢話怕個男人吾離婚,到時佢又離左婚,兩頭吾到岸咋!其實我覺得個男人係堅蠢,吾係扮蠢

首頁
12345...7

尾頁

跳至