跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: x'mas party2004

wandy,
我諗住擺低鎖匙咋!:mrgreen:
不過我18/12下午都得閒,可以一齊佈置.

wandyfok 寫道:
hei001,
咁我可以幫手喎!幾時呀?18/12?

子爵府

Hei001 寫道:
wandy,

hei001,
都得喎!我可以早d去抹下屋呀!我想問下仲有無水電供應呀?

男爵府

吓 ~ 吉屋黎架 ?
wandyfok 寫道:
[quote]
Hei001 寫道:
wandy,

hei001,
都得喎!我可以早d去抹下屋呀!我想問下仲有無水電供應呀? [/quote]

子爵府

rubby,
hei001的家係等住賣呀!你家老爺有無興趣呀?叫hei001平d俾你好嗎? :mrgreen:

男爵府

wandy,

間屋幾大呀 ?

子爵府

rubby,
五百多呎掛!?

男爵府

wandy,

可能唔夠住呀, 你知我要3個房先至夠 !

大宅

All,

18/12我要等亞仔pg完左先可以黎幫手佈置,要差不多6pm,你地走左未呀
如果唔叫pizza,我負責飲品都無所謂架,可以18/12買左上去先,唔知個雪櫃仲有無電呢 ?-(

男爵府

HINPA,

紙包飲品咪唔使雪囉 ! :mrgreen:

大宅

rubby,

我諗住d大人可能想飲凍野麻 :mrgreen:

All,

你地想飲d mug野呀,唔該比d貼士呀!

Beauty,

上次嘉道理傾開d津貼問題,你想唔想睇返有關ge條例呀(i.e. CSR),如果要我就"班"份copy比你呀 :mrgreen:

男爵府

麥精

大宅

18/12大家想飲d mug野呢,請隨便提出,等我盡量配合下啦 :mrgreen:

(1) 麥精
(2) bb果汁 (小朋友飲)

子爵府

HINPA 寫道:
Beauty,

上次嘉道理傾開d津貼問題,你想唔想睇返有關ge條例呀(i.e. CSR),如果要我就"班"份copy比你呀 :mrgreen:

hinpa,
我又要LEA的資料呀!thanks! :mrgreen:

子爵府

18/12大家想飲d mug野呢,請隨便提出,等我盡量配合下啦 :mrgreen:

(1) 麥精
(2) bb果汁 (小朋友飲)
(3) coke light呀! :mrgreen:

大宅

wandy,

我如果一羅就成個chapter咁去,即LEA & OEA都應該有掛
另外,Coke Light要有無Lemon個隻呀 :mrgreen:

Hei001,

個雪櫃仲有無電呢 :mrgreen:

男爵府

hinpa,
有水電,有微波爐,雪櫃,但就無煤氣,即無火喇!咁各位小b的水要自備喇!

rubby,
間屋得587尺咋!兩間房!

男爵府

Hei001,

咁你而家唔係住响粉嶺 ?

男爵府

rubby,
我搬咗出九龍喇!

rubbychow@tong 寫道:
Hei001,

子爵府

hinpa,
no lemon please!

男爵府

Hei001,

OIC ~
Hei001 寫道:
rubby,
我搬咗出九龍喇!

[quote]
rubbychow@tong 寫道:
Hei001,

[/quote]