自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Sealy真係好好瞓,咁訂抵好多,你用邊間集運?運了多久?

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

happycathome 發表於 20-1-17 07:06
Sealy真係好好瞓,咁訂抵好多,你用邊間集運?運了多久?

我上網買加運到家,約一個半月

大宅

wingcrown 發表於 20-1-16 16:26
老公生日禮物終於送到(emoji)(emoji)我地響香港Sealy睇$74800,老公叫我響澳洲訂,運黎香港,同一用料(但名 ...

可否pm 要集運公司資料及online shop 網址及代購問型號 謝謝你

男爵府

開心吸收勳章 15週年勳章

男爵府

wingcrown 發表於 20-1-17 07:07
我上網買加運到家,約一個半月

please pm info

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

joelycat 發表於 20-1-17 08:31
可否pm 要集運公司資料及online shop 網址及代購問型號 謝謝你

https://www.davidjones.com/brand/sealy

https://www.myer.com.au/shop/mystore/home/featured-home-brands/sealy-posturepedic-

https://www.davidjones.com/brand/sealy/mattress-and-protectors/22049073/CORTLAND-Luxury-Plush-Mattress.html

呢兩間澳洲百貨公司,如果唔急,等假期前買,有折,我買時係Xmas sales .
之後集運來港,我剛剛再望下張收據,原來我比左$4200運費,如果你買時,少人買,集運就貴d,我十二月買,集運來港,有9張,所以我就用最平的運費$4200

珍珠宮

ramuza 發表於 20-1-17 08:43
please pm info

Ok

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

伯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我之前係simmons 轉sealy, 因為反訓又易醒,上年轉返simmons,simmons獨立彈簧啱我多d,果陣都有諗過係美國買轉運返屋企,係平千幾二千(比香港買水貨),但就有風險、時間長d、自己要跟集運等,為免煩,最後決定係香港買水貨

見到你咁成功,下次再買可以考慮自己攪

珍珠宮

mongng 發表於 20-1-17 09:03
我之前係simmons 轉sealy, 因為反訓又易醒,上年轉返simmons,simmons獨立彈簧啱我多d,果陣都有諗過係美國 ...

平千幾二千就響香港買,又有保養又方便

我見平四萬,我先博咋,我訂完又驚呃人又驚收唔到貨又驚爛,都幾驚架,依家收到貨,又無爛,我先覺得抵jor ma但始終無保養,要保養又要運回澳洲保養,老公話:訓五年都抵啦,唔洗保養啦,我先博咋

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 wingcrown 的帖子

好勁呀樓主

珍珠宮

timandy 發表於 20-1-17 09:14
回覆 wingcrown 的帖子

好勁呀樓主

發揮師奶本色

大宅

我之前係simmons 轉sealy, 因為反訓又易醒,上年轉返simmons,simmons獨立彈簧啱我多d,果陣都有諗過係美國 ...

請問水貨在那裏買?請PM 資料。 謝!

珍珠宮

wingcrown 發表於 20-1-16 16:26
老公生日禮物終於送到(emoji)(emoji)我地響香港Sealy睇$74800,老公叫我響澳洲訂,運黎香港,同一用料(但名 ...

好叻叻呀,識得咁樣搵心儀嘅貨!

珍珠宮

請問simmons水貨邊度買?有冇得現場睇?定自己睇定先然後網上訂?

珍珠宮

redhot 發表於 20-1-17 09:32
好叻叻呀,識得咁樣搵心儀嘅貨!

珍珠宮

回覆樓主:

Sealy每年都有幾次做特價,你有冇睇吓係咪差不多價錢?

珍珠宮

耕田妺 發表於 20-1-17 09:41
Sealy每年都有幾次做特價,你有冇睇吓係咪差不多價錢?

睇左呀,已經係折完最平$74800了

珍珠宮

wingcrown 發表於 20-1-17 09:42
睇左呀,已經係折完最平$74800了

哦,咁就好抵

珍珠宮

耕田妺 發表於 20-1-17 09:43
哦,咁就好抵

Yeah

首頁

尾頁

跳至