自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

鬼王龍馬 發表於 21-6-30 11:24
係呀。。。我唔知佢係米真係有用,但用左15分鐘就信晒人講買幾萬部機,我覺得好有問題,仲要話可以防中風/ ...

有時間自己上去睇下,我未去過,見到$就

男爵府

回覆樓主:

老人家,被講中,會落搭,冇得避。

複式洋房

ymc 發表於 21-6-30 11:32
老人家,被講中,會落搭,冇得避。

好心痛,講完仲要鬧番我轉頭

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

這些呃人事件重複又重複
係因為有demand 有supply
有好多心靈空虛的人都好demand被哄

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

kerotan 發表於 21-6-30 12:16
這些呃人事件重複又重複
係因為有demand 有supply
有好多心靈空虛的人都好demand被哄
係... 沒完沒了... 如果其中一個朋友係呢D人.. 就好似傳染病咁散開晒..

珊瑚宮

除左買。仲可上台威比台下吾買的人睇

後生的人未必被你入。驚你識野或踩場

好窮樣的長者無任歡迎。雖然樣窮 但多数有一百幾十萬積蓄

如表現好貪便宜(見人派野就搶)呢D先係目標
目標人物係有積蓄。自卑。孤寒
玩具萬歲!

男爵府

回覆樓主:

就算屈人寺,都會有健康食品promoter向老人家埋手,叫佢地買好多保健食品。我老爺係其中一個。人地同佢好傾,佢就出力買。

複式洋房

ymc 發表於 21-6-30 12:56
就算屈人寺,都會有健康食品promoter向老人家埋手,叫佢地買好多保健食品。我老爺係其中一個。人地同佢好傾 ...

幾時有法例,有冷靜期

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

其實班C9迷信醫美幫佢地留住青春,道理咪一樣!?

珊瑚宮

骗子睇相好叻

來幾次看下你表現。係目標就幾個人行住你。瘋狂洗腦

楼主小心陸續有産品抬番来
玩具萬歲!

象牙宮

鬼王龍馬 發表於 21-6-30 10:02
富美健
https://amazinglife.com.hk/

電位治療器?

我家里人, 2个姐+ 1老媽。 買咗部健康機,5萬幾蚊,3萬幾蚊。
初時接觸到電位治療器這樣的產品是家姐,社區有免費試座服務,​日日係佢係去試坐,近期有改善肩頸痠痛,睡眠的問題,而說服媽媽要購買一台放置家中 。覺得筋骨痛好咗,洗了腦, 勁中毒說服, 大家姐, 二家姐。
1. 老媽买 最貴 (似冷風机) +
2. 大家姐, 3. 二家姐 (另外机) 平D。 所以3个家庭各買1部回家。共十多万。

佢地常期有店, 有人常期在那坐1小時。大家姐說可以, 老媽和二家姐說無咩野。

電位治療。它利用高壓電場作用於人體的全身,對人體進行全身性的調理。所以電位療法

康德隆電位治療器 = 無針針灸。
https://www.youtube.com/watch?v=kz4kiMwwLlQ
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

回覆樓主:

我老爺又係甘,開頭貪派米成日去,果陣我已經同佢講呢d呃人,等你攞倒甜頭就開始叫你買野。。依家真係啦!買比出面市價貴10+陪既保健品,仲要我老公同佢講又係幫住個sales喺度發爛渣

象牙宮

MandyLau13 發表於 21-6-30 08:11
係咪日本果部櫞(emoji)

醫療級生物電子治療器教育訓練https://www.youtube.com/watch?v=M6LjjdG9OpY

波熱能輔助健康發展協會
台灣生物電自然保健推廣協會
“亞洲醫學雜誌”已明白載出:
負離子含量5000~1萬個/立方公分,能抑制細菌生長;1萬~10萬個/立方公分,
增強抵抗力與免疫力,細胞產生自然痊癒能力;10萬~50萬個/立方公分,
對疾病有治療效果。
PIHARA負離子電位治療器產生黃金比例3:1負離子超過10萬個/立方公分

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

子爵府

呢部野3萬蚊?????

子爵府

https://cdn.shopify.com/s/files/ ... 80.png?v=1605772868

象牙宮

[color=var(--yt-endpoint-hover-color, var(--yt-spec-text-primary))]電位治療儀

https://www.youtube.com/watch?v=WbKhZLF5uWc&list=PLqm6MXDfzLoGjBR6EPDazZM4PMjM4v7cT
人体充电站專訪(香港NOW財經台)

理性討論交流者。

子爵府

我睇完個WEBSITE, 有2張墊, 一部洗腳機, 冇一樣野值3萬.

複式洋房

baby_ju 發表於 21-6-30 13:51
我睇完個WEBSITE, 有2張墊, 一部洗腳機, 冇一樣野值3萬. ...

直情on9

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

鬼王龍馬 發表於 21-6-30 11:25
佢可能租約到期

我都係咁諗,一般都同業主簽咗約,點會咁易摺咗間舖

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 zone123 的帖子

你咁緊張既?

首頁

尾頁

跳至