跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 1112 馬鞍山公園一日遊 + 慶祝草草生日

伯爵府

[size=medium]都有小小相睇吓ge

男爵府

你email比我,燒埋落隻碟度比大家...ok

伯爵府

send 咗la
你睇吓收唔收到?
Elainecnc 寫道:
你email比我,燒埋落隻碟度比大家...ok

男爵府

收唔到,可能你要分幾次send, 一次send3-4張!

男爵府

66~ [size=medium]都有小小相睇吓ge
Valeriemama~[url=http://www.dotphoto.com/Go.asp?l=natalielo&=079F&AID=3021274&T=1][size=x-large]有相睇[/url]
Elaine~[size=small]有相睇~草草 B-DAY~馬鞍山公園13/11/2005

侯爵府

置頂again先!!!

valerie & julius始終是一對!!

Julius說: 我要!
Valerie 答:呢度?唔好啦!!
子昂話:喂,攪野行遠d喎!

Julius說:衰婆,咁冇情趣架!!
Valerie話:情你個死人頭!! :evil:
於是Julius就用武力解決喇!

回遊戲室內:
Valerie話:喂,今個月未比家用喎!!!
Julius話:你在草地上咁既態度,仲要問我攞家用 :tongue:

Valerie因為討唔到家用
於是里左入遊戲室內的儲物架上

而瑤瑤謙懶理大家
灘嚮樹,晒太陽先!!!

∼故事完∼

民房

Re: 1112 馬鞍山公園一日遊外傳

據一名不願透露姓名嘅目擊者表示, 原來當日拒絕攪野事件嘅來龍去脈係咁架:

事緣嗰日 Julius 諗住瞞住 Valarie出去偷食, 中途遇到靚女晴晴,梗係上前搭訕及調戲一番啦, 點不知有個唔知"訂"嘅him him 走埋去做"炸兩", 絡果係點? 睇相就知啦!

點不知晴晴最終都唔肯就範, 於是唔上唔到落嘅 Julius 就轉移目標, 諗住目光呆滯嘅"妖妖"容易D攬啦, 好衰唔衰又俾路人撞破, hugh 屎嘅 Julius 就話: 靚仔, 睇還睇,唔好影相呀!唔係就 dup 你架!

路人當然唔會袖手旁觀啦, 正想擧機影低 Julius 嘅醜行,
Julius: wei wei, 唔好影呀, 俾個 C婆知道就唔得了啦...

就在此時, Valarie 喺不遠處走過嚟, 掲發佢嘅惡行,喺Julius 嘅苦苦哀求同甜言蜜語下, Valarie 終於都原諒咗 Julius.

而靚女睛睛同 on dog dog 嘅"妖女"最終仲惺惺相惜, 做埋好朋友 tim!

該用戶已被刪除

侯爵府

莫生,
佢第一次upload 相,係咁上下

侯爵府

好明顯係佢唔識嘢啦
rita老公(^_^)梓希爸爸 寫道:
合爸,你做乜整咁多”x”出來呀!

民房

無計啦, 第一次, 不過正唔正先?

男爵府

笑c我喇!!

侯爵府

正你個頭...save啦
happy_papa 寫道:
無計啦, 第一次, 不過正唔正先?

伯爵府

hap pa...笑c我
該用戶已被刪除

民房

你哋lei班友仔, ng 知就 ng 好亂 9up......

[quote]
[露透社消息]昨日, 一羣少年聯袂於馬鞍山公園遊玩之際

其間一名人稱erxest (又名ernxst) 之少年狂性大發, 張口攻擊同行友人. 幸得紅衣少年模仿李小龍, 奮力擊退狂人.

少年事後向在場記者覆述案發經過, 旁邊少女仍有餘悸.

兩女在場等候親友安慰

侯爵府

[size=x-large]VERSION 2

小謙 :靚女... 幾時得閒去下街姐..
晴晴 : ur.. 你好似已經有女友....
大謙 : wer... 又話好兄弟...一見靚女即bell開我... wer.. wer... (個口越mark越大... )

點不知晴晴最終都唔肯就範, 於是唔上唔到落嘅 Julius 就轉移目標, 諗住目光呆滯嘅"妖妖"容易D攬啦..

小謙 :喂.. c開啦(學佢阿媽既口敏)... 再影就dub你....
小妖 : 下.. 發生乜事....

路人當然唔會袖手旁觀啦, 正想擧機影低 Julius 嘅醜行,
小謙 : wei wei, 唔好影呀, 俾個 C婆知道就唔得了啦...

另一邊小謙嘅苦苦哀求同甜言蜜語下, Valarie 終於都原諒咗佢

2女心諗 : 超...

首頁

尾頁

跳至