夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:C6被勒索....

抵佢死啦,報警啦!

大宅

佢尋晚竟然用一個咁既原因話同我離婚………
都好既!
事原我真係好唔開心,個心好煩亂……工作壓力又大咗,因為職位改變,所以一時把持唔住,走去食煙!之前同佢一齊之後戒咗……我都知佢好唔鐘意人食煙,但係佢尋晚聞到我有煙味就問我係唔係走去食煙?(雖然我只係返工時間食)我係度諗!你都咁對我啦!我二話不說就承認咗!係!我今晚有食過!佢問我點解,我答唔知呀!……佢竟然話我正乞兒仲走埋入房!唔洗5分鐘行出黎,同我講,離婚啦!過埋呢段時間(剛買咗樓,有合約要守)我地就離婚啦!既然大家都咁唔開心!有冇問題?我點頭!跟住佢就轉身入房,仲講,個女要跟佢!!!聽完我就大大聲同佢講!我唔會俾個女跟住個咁既爸爸架!!!佢當然都係走入去冇理我啦!呢一刻!我落咗街!返到屋企,冇幾耐我都瞓!但入到房見佢瞓係度……我又唔想瞓住!(唔係要我瞓廳呀!)咁我開電腦睇下野!佢突然話我嘈住佢!我冇理佢!因為佢半夜打機都係咁啦!我做咩要收手?佢竟然發爛出廳瞓!心諗!仲好!過咗一陣我都瞓啦!車!佢自己又返入黎瞓……真係!
唉……我冇野好講!宜家只係想快啲搵到地方搬……

子爵府

你老公低能又無腦!
離婚啦~~曬青春同呢d 人一起!

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

樓主早走早著...
同個女一齊走~!

禁止訪問

大宅

引用:Quote:tctg+發表於+13-10-21+08:03+佢尋晚

原帖由 03231008 於 13-10-21 發表
CAP低所有證據(比人勒索/搞婚外情/出軌證明等等)做copy後留低, 用黎爭番個女, 證明lee個男人人格有問題 ...
我整好哂啦!

男爵府

佢賤到咁! 早走早著啦!
你唔好心軟呀!! 日日食一支煙先返屋企,激死佢呀

男爵府

畀面勳章

tctg 發表於 13-10-21 13:28
我整好哂啦!

叻女,加油,呢d賤男人要唔要都罷

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

tctg 發表於 13-10-21 08:03
都好既!
事原我真係好唔開心,個心好煩亂……工作壓力又大咗, ...
你食煙嗻,佢食女又點計?我睇死佢衰完又衰,落唔到台,大你,
想你倒轉氹返佢,
你企硬呀,正賤男

大宅

引用:Quote:tctg+發表於+13-10-21+08:03+佢尋晚

原帖由 soso1227 於 13-10-21 發表
你食煙嗻,佢食女又點計?我睇死佢衰完又衰,落唔到台,大你,
想你倒轉氹返佢,
你企硬呀,正賤男
佢宜家係咁話我破壞呢個屋企,話我成日提住啲唔好既事……

nicoocin  啲唔好既事 all he did lor...  發表於 13-10-22 01:21

男爵府

tctg 發表於 13-10-21 08:03
都好既!

走啦,佢自己都夠衰架啦,仲咁唔珍惜你!你既唔好都唔及佢十分之一啦!!最憎呢d唔知醜既男人!佢估自己好有寶咩!!!!你c6唔係成日做又唔改,你點會對佢無信心成日提住!!!我男友都衰過,但我已經無再提,因為佢變好左,連我自己都會唔好意思提起!

大宅

陪月勳章

引用:佢尋晚竟然用一個咁既原因話同我離婚………

原帖由 tctg 於 13-10-21 發表
都好既!
好心佢啦真係... 仲好意思話人不是嘅?! 人格十分低劣。

大宅

女一定要跟你,跟啲咁嘅老豆,佢會婇慘,叫廯老公收檔啦,等一陣又帶女返屋企咩呀,之後又俾個女見到仲死!

伯爵府

引用:你老公大把前科,仲玩到返屋企,咸濕到爆,

原帖由 sweet_baby0921 於 13-10-20 發表
你老公大把前科,仲玩到返屋企,
咸濕到爆,真係好難會戒得甩!
今次又上網同人玩diy,又係衰咸濕,

伯爵府

引用:佢尋晚竟然用一個咁既原因話同我離婚………

原帖由 tctg 於 13-10-21 發表
都好既!
囡囡一定唔可以跟佢

禁止訪問

回覆:soso1227 的帖子

男爵府

畀面勳章

呢d咁既賤人真係不負責任,自己一手做成既局面就賴落人地度:pppp:你一定要保護個女,萬一跟著個咁既爸爸,第日唔知會有咩事呀

My Dear Son, CaydenMama love you forever

首頁

尾頁

跳至