自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

coo1068 發表於 18-8-4 17:39
我飛左二、四集,只睇1、3、5,而家睇緊碎屍案

唔好飛啦,睇曬佢啦。第8集女主持去浸溫泉。 之前2014年有人喺嗰度拍劇集。影到溫泉怪手。之後就易手,咁佢哋就覺得係折射。所以就同一個位置再拍。咁但係就完全唔同嘅
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 18-8-4 18:18
唔好飛啦,睇曬佢啦。第8集女主持去浸溫泉。 之前2014年有人喺嗰度拍劇集。影到溫泉怪手。之後就易手,咁 ...

哦!記得啦

第一輯女主持吾係好想睇、到第二輯更加吾想睇

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

coo1068 發表於 18-8-4 18:36
哦!記得啦

第一輯女主持吾係好想睇

不要從別人的嘴裡去認識我

首頁

尾頁

跳至