網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

菲兒同神州 都係用同一間屯門自取

不過 神州都係比菲兒一蚊, 但神州咩都計體積, 真係唔敢用

大宅

引用:Quote:twinnie225+發表於+14-1-24+03:38+我

原帖由 siukei17 於 14-01-24 發表
我剛剛收左貨..第一次用屯門自取..

原本都有3件計我體積,其中一件係5件衫...
妳就好喇,給優惠那麽多,其實如果神州不要收體積那麽認真,應該試用可以,好小件野都認真到死,不過佢個地址偏僻,所以平時快遞要遲一天才能收到。真是不聯繫大家在試用,非常惡劣!

心態,心態,心態,一個人的心態非常重要!

公爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+siukei17+於+14-01-24+發表我

原帖由 君ma 於 14-01-24 發表
妳就好喇,給優惠那麽多,其實如果神州不要收體積那麽認真,應該試用可以,好小件野都認真到死,不過佢個地 ...
其實集運真係要人夾人
我3年前第一次淘就係用神州⋯⋯之後見好多人話佢衰,轉左用波仔⋯⋯

用左波仔一年,發京廣實在太貴佢客服又愈來愈串⋯⋯

喱幾次轉左另一間,超好

今次試神州,係因為平⋯⋯

Jm慢慢㨂,緊有間同你夾

大宅

引用:Quote:原帖由+君ma+於+14-01-24+發表妳就好

原帖由 siukei17 於 14-01-25 發表
其實集運真係要人夾人
我3年前第一次淘就係用神州⋯⋯之後見好多人話佢衰,轉左用波仔⋯⋯
宜家你用開邊間……可否告知,我九龍區,thanks

心態,心態,心態,一個人的心態非常重要!

公爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+siukei17+於+14-01-25+發表其

原帖由 君ma 於 14-01-25 發表
宜家你用開邊間……可否告知,我九龍區,thanks
佢只送屯元天

努力再揾

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

回覆:君ma 的帖子

我做開貨運,一定係咁計錢,唔係運輸蝕死,你試諗下一百公斤綿花係好輕,但體積大佔一架車,咁收你四百蚊車落香港?知唔知一轉車要幾多錢?如佢個個客都係咁唔收體積佢地食風。航空同船公司都係咁同貨運公司收錢的,只係佢地識重貨混輕貨裝箱去減成本。我仔一副眼鏡二百人仔重幾十克,但賣家用盒裝都要收體積啦,我買個一百克到尿dove,仲大咪又係要比體積,唔可以咁講。。。

首頁

尾頁

跳至