自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

水晶宮

引用:我都喺12月尾訂咗套書,到依家都無

原帖由 bigbigtummy 於 15-03-04 發表
我都喺12月尾訂咗套書,到依家都無
你有冇入數(付款)比店主?

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:我可否報警?投訴網上書店rexyxle shop!

黑店

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

別墅

店主態度非常差。我只是旁觀,但都看不過眼。

大宅

末收到貨嘅J M,你哋退款定繼續等?
大家update 下。

別墅

我1月頭比左錢,追左好多次,又話寄左,收唔到,再追,星期六寫埋個袋面比我睇話寄,今日都收唔到。

堅嬲啊

別墅

回覆 mamisdevil 的帖子

你收到貨未?

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

回覆:啫喱 的帖子

淘寶啦!我唔信淘寶無!

Nice to meet you!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

畀面勳章

回覆:carjimlam 的帖子

佢係米最近生活不如意呀!

Nice to meet you!

別墅

qk347 發表於 15-3-4 21:53
我都中左招聖誕前入錢,而家都未收到

me too .. 1月入錢,而家都未收到, 追問佢幾次先會覆下Whatsapp, 店主多多藉口 ...

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:佢哋之前已經上過報紙,賣新加坡試題,都唔

原帖由 kellytsang8586 於 15-03-04 發表
佢哋之前已經上過報紙,賣新加坡試題,都唔知會唔會出咗事
仲似自己copy

別墅

啫喱 發表於 15-3-5 11:47
除咗呢間書店可以買到星加坡練習之外冇其他書店可以買到佢啲練習咩? 既然係咁大家要推上報喇

...
之前無睇到人地d評語,我見好多人留言買,咪比左錢,點知,後尾先知,原來佢會delete人地e留言,但評語delete唔到!

依家好心up加嬲啊,錢又唔退,貨又收唔到,成日話寄左,啱啱再問,直頭唔覆我!

伯爵府

大宅

引用:我1月頭比左錢,追左好多次,又話寄左,收

原帖由 bobo000 於 15-03-05 發表
我1月頭比左錢,追左好多次,又話寄左,收唔到,再追,星期六寫埋個袋面比我睇話寄,今日都收唔到 ...
我都未收到,等埋星期六

男爵府

D書内容几好喎,但唔知要等几耐先有貨
請問大家有冇類似的書店可買到?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

別墅

回覆:birdbird 的帖子

入咗錢

水晶宮

引用:入咗錢

原帖由 bigbigtummy 於 15-03-05 發表
入咗錢
咁要追貨或追refund! Good luck!

大宅

回覆:BabyKD 的帖子

佢成日話冇貨,有貨時話寄話寄,最後都係冇

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我fb order 跟住whatapps 佢,佢唔理我。我諗我order 唔到係好好彩!

https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

首頁
23456...9

尾頁

跳至