自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

不用太認真

禁止訪問

回覆樓主:

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

冇錯,好多冇禮貌嘅人,只要說話唔啱佢聽,但佢又冇point駁人時,就會話人係鍵盤戰士,因為除咗誣衊人,佢根本冇point去駁人,哩啲人的確幾冇品,比潑婦還要潑,其實佢話人係鍵盤戰士時,又知唔知咩係禮貌,最慘,佢連咩原因話人係鍵盤戰士都唔識答。

最好笑,公開論壇發帖,個個都會睇到是常識吧? 竟然指責人鬼鬼祟祟睇佢帖,整個邏輯充滿矛盾和不可思議,笑C!

喺自由講場發帖但唔想俾人睇到,完全唔明哩啲人想點? (佢唔係諗住成個論壇得佢一個識字呀?)兼唔比問點解, 惡到仲要扮受害者,有趣到呢

大宅

理得佢 有d人系心理五平衡 我又五會痛既

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Ryanma 發表於 16-10-27 14:38
有d JM 要求好高添呀,

睇完留言問做乜唔覆,

覆0左, 又問點解覆得0甘短,

好鬼大壓力...

從此唔再入0個個舖..
我見過一個唔俾人睇佢喺公海的回帖,睇咗就怪人鬼鬼祟祟睇佢嘅帖,仲有趣

Ryanma    發表於 16-10-28 08:37

子爵府

DoReMi媽媽 發表於 16-10-27 23:48
冇錯,好多冇禮貌嘅人,只要說話唔啱佢聽,但佢又冇point駁人時,就會話人係鍵盤戰士,因為除咗誣衊人,佢 ...

有幾個刻薄當有趣的人物,我見到她們的名字就直接快速拉過,文如其人,不看也罷

象牙宮

flowerrain 發表於 16-10-28 00:12
有幾個刻薄當有趣的人物,我見到她們的名字就直接快速拉過,文如其人,不看也罷
...

我反而驚走漏眼,原來有啲人鈡意放暗箭,鬼鬼祟祟的回帖,可能博回咗人哋睇唔到,但人哋睇唔到,人哋又唔會嬲,有咩意思呢?自我安慰一番?搞笑!

子爵府

雖是網絡世界,但我個人還是信奉寬厚待人,切勿惡語相向。那種負能量爆燈之人,想必現實生活中過得太辛苦,不敢、不能、也無處發洩,才只能縮在螢幕後面向陌生人開火。這種沒禮貌沒教養的人,我只覺得可憐

象牙宮

flowerrain 發表於 16-10-28 00:19
雖是網絡世界,但我個人還是信奉寬厚待人,切勿惡語相向。那種負能量爆燈之人,想必現實生活中過得太辛苦, ...
你好仁慈

子爵府

DoReMi媽媽 發表於 16-10-28 00:27
你好仁慈

哈哈不是仁慈,是要學會無視,不能氣著自己了

象牙宮

flowerrain 發表於 16-10-28 01:00
哈哈不是仁慈,是要學會無視,不能氣著自己了
有啲小人,連叫我動氣嘅資格都沒有 只係咁啱睇見,根本就忘記了,好明顯有人被困擾。

侯爵府

樓主,你個2個POST 我都有睇,
我都覺得佢地2個回覆係好冇禮貌,
不過第二個POST個個人,好多JM都知佢答野是9588的.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

好小事,唔駛咁上心。

禁止訪問

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

係啦, 我出POST話失眠唔開心, 就俾人話我失敗......

.........................................

象牙宮

真係笑C人,鬼鬼崇崇匿埋一二角去話人,成日話唔回人,但引個唔關事的去回喎,俾你引文嘅人都莫名其妙,鬼崇人做鬼崇事,個個都睇到啦!咩叫對號入座?你算唔算?你呀!話緊你呀!

寫得出又怕人睇,咁驚,就唔好喺公開論壇發帖,自己揾張紙寫飽佢,咪冇人睇到囉,記住寫完收埋喺夾萬喎!喺公海出帖,話人鬼鬼祟祟睇你帖,天下大笑話,個個睇到都俾你話鬼崇,真無辜 一早就俾你引得咁開心,要多謝你

男爵府

Mrs.YeungMeh 發表於 16-10-27 12:42
Bk確實有唔少呢啲人

最近無禮貌既人多左

禁止訪問

象牙宮

直接引你文就避,撩完人就扮無辜,回你帖叫騷擾,即係你講晒啦! 有你講唔俾人講,真無禮貌

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:Mrs.YeungMeh 發表於 16-10-27 12:42

原帖由 ccllmama 於 16-10-28 發表
最近無禮貌既人多左
這幾近越來越多,可能社會風氣變左~

我就話之你,比人插完,但又死唔斷氣喎~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至