自由講場

跳至

首頁
23456...10

尾頁

大宅

CC827 發表於 19-12-14 06:42
就係囉,點睇千嬅都冇五十幾啦!不過BKJM不路都唔鐘意千嬅係真嘅

如果換轉俾容祖兒做又會點呢

男爵府

ahpoo 發表於 19-12-14 02:57
甘又唔知,但d訪問有話她當時同時間有電影拍緊,話咩要抽離角色之類

係未叫無雙?好似睇訪問講

男爵府

就係囉,點睇千嬅都冇五十幾啦!不過BKJM不路都唔鐘意千嬅係真嘅

未係。個個都話換千嬅,點解無人講換走ph?
為唔鐘意而唔鐘意。雖然我千嬅比較顯老啲,但套劇就講浩田至細缺乏溫暖,安全感,所以對藍飛就有愛。

好似之前藍飛講左刑生叫William,又話啲人拍劇發緊夢。點知衰左。人地講緊藍飛當時心不在焉
,都無心聽刑生介紹自己。

利申:兩個我都鐘意

男爵府

不過就諗唔明,bkjm點解甘唔鐘意千嬅

伯爵府

superkingdom 發表於 19-12-13 22:33
周柏豪點同楊千華??姐弟到..無法想象,投入唔到.c9同花靓仔:(

現實大把吖

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

ahpoo 發表於 19-12-14 02:59
剛search左,係麥路人。
唔該晒。

子爵府

回覆樓主:

其實楊Ok.比之前拍有進步。我40中如有佢皮膚咁靚就好la

大宅

回覆樓主:

可能佢減肥拍好啲

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

MICMATL 發表於 19-12-14 02:11
咁即係有戀母傾向,咁樣一講,就變得有點嘔心了

楊個口成日好似含住嘢咁,佢劇中頭髪太短好C9, ...

係喎。佢個口唔太郁,含住野咁講野,其實咩事呢?

好多時聽唔清楚佢講乜

伯爵府

回覆樓主:

tbb真係連選角都有問題,反而陳偉同梓軒又ok d,可能楊太真係C9款

男爵府

想死,母子戀咁滯

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 19-12-13 22:33
錫左面

老公睇到大叫:嘩
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 19-12-14 09:24
老公睇到大叫:嘩

係囉,個下真係頂唔順

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 19-12-14 09:24
係囉,個下真係頂唔順

我去左洗碗睇唔到,佢話有兩次

琥珀宮

茶走 發表於 19-12-14 09:04
不過就諗唔明,bkjm點解甘唔鐘意千嬅

實有正反兩方向,唔緊要啦!

公爵府

pochario 發表於 19-12-14 06:31
其實真係唔算太差,係清楚女嘅比男大,但真係有排都冇母子feel喎。點解講到咁不堪??話說周栢豪 ...

係囉,我覺得千fa個樣其實ok喎,用左4k拍攝,有時仲拍得佢幾靚添,不過某d鏡頭係拍到佢既老態,但都正常啦,40中啦。。

佢同柏豪唔襯,我覺得唔係年齡既差距問題,係外型唔襯。 千fa d衫真係著得佢好矮小,佢本身身材已經係輸蝕,仲要加埋呢d衫。。。

琥珀宮

crystal媽咪 發表於 19-12-14 09:25
我去左洗碗睇唔到,佢話有兩次

係,酒吧中一次無心一次有心,反而至冧係屋企既對話

珍珠宮

睛靈勳章

Bloomberg 發表於 19-12-14 07:59
真實版千嬅都係四十中,四十中呢個樣呢種身型,算係keep得好。最多話個髮型比較c9 啲。現實版有幾多個四十 ...

係啦,只要稍稍長番少少頭髮就ok,反而唔明點解冇人話周個角色,是否可以平實返啲,點講都係有錢律師個仔,大戶人家,有學識,外國讀書返嚟,仲讀醫科,應該穩重中帶不基,唔需要戴住隻耳環,gel 晒頭,無時無刻潮人上身咁,呢個我想講好耐,周既演技唔差,成日都潮人形象,都幾焗限發展,不過可能佢簽咗品牌約

男爵府

應該係3次呀, 酒吧無心+有心各一次
跟住回家安慰佢時,錫左額頭對落小小面架
都算1次架啦

寶石宮

stagea 發表於 19-12-14 09:26
係,酒吧中一次無心一次有心,反而至冧係屋企既對話

拆禮物我有睇

首頁
23456...10

尾頁

跳至