自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

伯爵府

二小姐 發表於 22-6-23 10:52
【淘宝】https://m.tb.cn/h.fFEK6YL?tk=MuNS2ocyZ5c「native jefferson洞洞鞋男女情侣透气轻便涉水凉鞋休 ...

呢個款堅好著!上兩個禮拜落大雨著佢,一啲都唔跣又唔怕污糟,我買埋童裝俾阿仔去沙灘著

瑪瑙宮

唔會. 我鈡意有得試.
尼幾年 d 鞋都係响 Footspot 買, 好著又唔係貴. 佢有時做買兩對有折重抵.

珍珠宮

shareen1109 發表於 22-6-23 06:08
剛剛淘咗對回力跑鞋,仲等緊未到,$69人仔

回力鞋好穩陣,未伏過,我買左兩對回力帆布好好著,不論size或質量都ok , 一百幾十蚊好抵著

琥珀宮

回覆樓主:

冇牌子至敢淘,買咗對擺公司著,舒服好好。前一輪想買對Pampa Puddle 雨鞋,淘寶價錢只係1/3,但都係唔敢淘,最後去返舖頭買,款齊有得試嘛,俾貴啲有保證。

子爵府

yy_chow1210 發表於 22-6-23 01:09
我平時買開oriental traxxxx, 唔貴又算襟。但款式冇我想要個種。諗過淘鞋,但唔知襟唔襟同岩唔岩著?你哋覺 ...

經常,冇問題。碼數一樣,除非佢有註明或評價碼數偏大或小。

價錢平好多。

侯爵府

有淘, 因為腳大, 香港好難買鞋

最初淘返工魷魚鞋, loafers, 100元鬆啲著到兩年
短靴都有淘, 非常好著, 幾年都唔爛, 200幾
最初淘5對裡1-2對唔啱著, 後面淘多咗通常唔會買錯
而家波鞋都有淘, 波鞋會淘返國產旗艦
鞋碼最好直接問客服, 話佢知平時著開咩size, 佢會教你, 有啲碼偏小有啲偏大

侯爵府

SandyKL 發表於 22-6-23 11:01
冇牌子至敢淘,買咗對擺公司著,舒服好好。前一輪想買對Pampa Puddle 雨鞋,淘寶價錢只係1/3,但都係唔敢 ...

唉講開水鞋
之前淘過兩對, 一對著一年已爛咗, 一對冇爛但好焗
今年去AXGXX買水鞋啦, 諗住貴嘢有保證, 點知竟然在濕的地磚(商場地下那類)上行會跣, 淘宝貨唔跣, 名牌鞋底跣, 吹脹

侯爵府

牛年勳章 我的育兒心得勳章

我平時買開oriental traxxxx, 唔貴又算襟。但款式冇我想要個種。諗過淘鞋,但唔知襟唔襟同岩唔岩著?你哋覺 ...

有!

大致上都ok

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

只淘唔買幾年了!

琥珀宮

naicha 發表於 22-6-23 11:07
唉講開水鞋
之前淘過兩對, 一對著一年已爛咗, 一對冇爛但好焗
今年去AXGXX買水鞋啦, 諗住貴嘢有保證, 點知 ...

冇淘過水鞋,係韓國買過2對都麻麻,有一對著爛咗,後買咗2對Aigle一長一短水靴,行係某啲地係會跣,新買呢對Pampa Puddle 一樣。韓國水鞋反而唔跣。

禁止訪問

男爵府

減齡達人勳章

回覆 熊妹妹 的帖子

可唔可分享返工鞋 link?
終於成功驗證及開通咗親子王國會員身份啦! 好開心

別墅

回覆樓主:

曾經有淘過兩對,不過而家香港買波鞋經常有3/4件額外5折,差唔多仲平過淘

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

從來未試過

象牙宮

平民高颜值鞋
好看不贵、好穿实惠!

淘運動, 步行鞋。

返工淘护士鞋/跳舞鞋女 " 软底"。不累腳。
广场舞鞋/表演鞋 大少少, 可加墊。

鞋大改小一码调节高跟鞋垫防痛墊。= 神器。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

淘過 not fit

珍珠宮

淘過一次,同一碼數,一隻大一隻細,都要二百蚊,山寨貨,我諗最好有人介紹邊款好,唔係通常都係失望

子爵府

回覆樓主:

其實淘寶買鞋,最好事先用張白紙畫低腳板底外圍腳型,然後再量度長度同闊度呎吋,跟住買時再俾呎吋size問下客服應該買幾號鞋,咁可以減少買錯size的機會。

P.S.: 我腳板闊肥腳,好難買鞋。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我淘安踏板鞋, 返工涼鞋淘過兩對都襟著舒服

大宅

有買過飛躍,超好著

首頁
23456...8

尾頁

跳至