心聲留言

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

甜心你真係挑通眼眉啦!

原帖由 stkyo 於 11-3-16 16:28 發表
大姨媽其實係唔放心大魚腸無人照顧呀!咁你都唔明。

琥珀宮

原帖由 mclam 於 11-3-16 16:45 發表

咪係, 講真, 佢係一個好男人, 但係佢唔係我杯茶囉, 我中2既男人要叻, 話頭醒尾, 有學識, 大魚腸就百冇, 唯一係識哩係廚房煮飯同埋做家務。
所以我當前世欠左佢, 今世黎還債, 下世就冇拖冇欠啦!! : ...

識呢D都可夠啦!:)

琥珀宮

而家香港都係咁講啦,輻射問題搞到琴日股票大跌呀!

原帖由 stkyo 於 11-3-16 17:23 發表
尋日我去食飯,隔離台有個女人,聽佢講野應該唔係香港人,廣東話唔係好正,佢同佢個仔講,因為日本核子廠爆炸,唔好比雨淋到 mouth: 我都打左個突。 ...

琥珀宮

咁我對前夫都算衰啦!無人肯接收佢我都要走!!

原帖由 stkyo 於 11-3-16 19:00 發表
我隻黑面神又係,佢都係好男人黎既,又顧家,係我自己覺得同佢相處唔到,所以如果有人肯接收佢,我諗我會安落D

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

女人好多都係口硬心軟。我自己咪又係 想分開又唔會自己走左去,係都要諗過兩全其美既方。mouth:

原帖由 小路 於 11-3-16 20:23 發表
甜心你真係挑通眼眉啦!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都係架,每逢接阿女放學,我都特登企遠少少唔同其他家長接觸架,雖然呢度唔興比較,不過我都唔係好鍾意同人打交道。

原帖由 小路 於 11-3-16 20:21 發表
我以前揍女無返工架!我女9歲我先返出黎做野(因為離左婚嘛)!我唔like同佢地打交道係怕人多是非多!一陣東家長西家短就我所不欲也!

象牙宮

你都將佢比左條女呀。。。咪係你個女囉!

原帖由 小路 於 11-3-16 20:28 發表
咁我對前夫都算衰啦!無人肯接收佢我都要走!!

象牙宮

香港近日本就話o者,英國咁鬼遠。。。mouth:
唔驚得咁多,英國成日落微微雨,D鬼唔興擔遮架。

原帖由 小路 於 11-3-16 20:26 發表
而家香港都係咁講啦,輻射問題搞到琴日股票大跌呀!

象牙宮

今日有人黎整鐵閘,個維修工人叫我唔駛係度等,做好就拍門叫我。。。整完叫我啦,我落到去鋪頭,見到有罐汽水開左。。。mouth:mouth:" /> 雖然唔係咩錢,但係我覺得好無禮貌,亂咁開我個雪櫃,飲完人汽水都唔講聲,都唔知有無唔見野添呀!下次唔會搵佢地!

象牙宮

黑面神都識,不過佢一日唔多D出街,真係好難識到女仔。mouth:

原帖由 小路 於 11-3-16 20:25 發表

象牙宮

真係好"戀"煩,隔離屋個男人,每日朝早11點幾開始就係度開到個唱機大大聲。。。

以前就話英國男人好紳士,而家新一代個D。。。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-3-16 19:00 發表
我隻黑面神又係,佢都係好男人黎既,又顧家,係我自己覺得同佢相處唔到,所以如果有人肯接收佢,我諗我會安落D

大魚腸話EVEN 我瓜左, 佢都唔會再娶, 同霸王女相依為命喎!!
我話聽住先啦, 你未遇到唧, 有一日, 當你遇到彭丹, 我諗我C 骨未寒, 你已經娶人地啦!!:;pppp:
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-3-16 19:01 發表
我知呀,但係。。。英國咁快有事喇咩?mouth:mouth:" />

唉, D 人驚定先之MA, 我就煮到埋黎咪食囉, 又唔係我一個人既事, 真係有幅射, 可以走得去邊?mouth:

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

琥珀宮

原帖由 stkyo 於 11-3-16 20:31 發表
你都將佢比左條女呀。。。咪係你個女囉!

不過我覺得佢好似無乜諗過再揾個伴咁!!

琥珀宮

原帖由 stkyo 於 11-3-16 20:32 發表
香港近日本就話o者,英國咁鬼遠。。。mouth:
唔驚得咁多,英國成日落微微雨,D鬼唔興擔遮架。

而家香港好多人都有被影響!!心情好down,,充滿負能量!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-3-16 20:30 發表
我都係架,每逢接阿女放學,我都特登企遠少少唔同其他家長接觸架,雖然呢度唔興比較,不過我都唔係好鍾意同人打交道。

其實我唔係特登同D人打交道, 呢幾個FD , 係由幼稚園已經識, 差唔多朝朝都一齊食早餐, 有時又會一齊食晚飯, 不過呢幾個月, 我先冇同佢地一齊之MA!!

本應同CHEAP FD 都冇乜野, 因為佢個女同霸王女係小學一路都唔同班, 係5,6年班先一齊, (CHEAP FD 成日都話佢個女點乖點乖, 後尾霸王女同佢一班, 我先知原來佢個女唔係佢阿媽口中咁乖囉, 仲要成日呃佢阿媽, 叫霸王女唔好話比我知, 費事我同佢阿媽講喎!!) 6年班最後一次考試, 霸王女仲考第一添, CHEAP FD 咪唔抵得囉!!

CHEAP FD 呢幾日係霸王女個FACE BOOK 留言, 又係電話留言比我, 我當睇唔到, 唔覆佢!!

琥珀宮

原帖由 stkyo 於 11-3-16 20:34 發表
今日有人黎整鐵閘,個維修工人叫我唔駛係度等,做好就拍門叫我。。。整完叫我啦,我落到去鋪頭,見到有罐汽水開左。。。mouth:mouth:" /> 雖然唔係咩錢,但係我覺得好無禮貌,亂咁開我個雪櫃,飲完人汽水都唔講聲,都唔知有無唔見 ...
咁無禮貌都有架!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小路 於 11-3-16 20:25 發表

有錢請十個工人都得啦, 駛乜佢做喎!!

琥珀宮

原帖由 stkyo 於 11-3-16 21:17 發表
真係好"戀"煩,隔離屋個男人,每日朝早11點幾開始就係度開到個唱機大大聲。。。

以前就話英國男人好紳士,而家新一代個D。。。

可唔可以叫佢細聲啲呀?

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我今晚去左食日本野, 返屋企又食左士多啤梨同埋CHEESE CAKE, 點知頭先咳得好緊要, 嘔晒!!

首頁

尾頁

跳至