自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

主持人望住周深唱歌既眼神,十足小fans咁
https://www.youtube.com/watch?v=yRtXsx0r00I&list=PLOAAHDwmi2wk7T3LY4yl3uiOAKH9AoGQb&index=97&t=0s

珍珠宮

maymay88 發表於 20-9-15 03:46
主持人望住周深唱歌既眼神,十足小fans咁
https://www.youtube.com/watch?v=yRtXsx0r00I&lis ...

呢排睇好多周深唱歌的reaction! 見到D外國人睇到O晒咀

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

噚晚睇左青春環遊2第一集,雖然好好笑,但我覺得周深好慘咁,玩遊戲已經唔公平,又用魚來代表佢(周深講笑話唔當佢係一個人),之後佢揀左朗朗個造型,但就變成咁核突,分明係玩佢咁,我覺得佢好委屈,反而朗朗的造型應該好核突,就變得咁型,根本大細超,睇到我好替佢覺得委屈,我覺得佢係有唔開心的

珍珠宮

bu-b 發表於 20-9-15 12:07
噚晚睇左青春環遊2第一集,雖然好好笑,但我覺得周深好慘咁,玩遊戲已經唔公平,又用魚來代表佢(周深講笑 ...

其實條魚係因為佢成名作大魚,所以用魚代表佢

而朗朗係著名鋼琴家,佢又真係不能承受太醜既造型,亦唔可以醜化佢!

但其實佢地相處好好,大家又好錫住朗朗!周深又超暖心

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

紫翹 發表於 20-9-15 12:12
其實條魚係因為佢成名作大魚,所以用魚代表佢

而朗朗係著名鋼琴家,佢又真係不能承受太醜既造型,亦唔可 ...

我都明,但總係覺得係製作單位蝦佢新人咁,好彩節目內其他人都對佢好好!可能我玻璃心,好唔鍾意見到人被人蝦,尤其我鍾意嘅人

不過佢喺洒店入返自己房去叫人起身,見到自己件衫先發現,真係覺得好好笑,佢真係好儍氣

珍珠宮

bu-b 發表於 20-9-15 12:24
我都明,但總係覺得係製作單位蝦佢新人咁,好彩節目內其他人都對佢好好!可能我玻璃心,好唔鍾意見到人被 ...

入左間房,見到自己件衫先發覺入左自己間房真係超好笑

男爵府

紫翹 發表於 20-9-15 12:30
入左間房,見到自己件衫先發覺入左自己間房真係超好笑

係,春環真係太太太好睇。追完整套就掐入好失落好傷感既情緒,好似要同家人分開似的
想調查一下,有冇姊妹們係同我一樣,本身喜歡深深係媽粉心態,但一追再追不自覺就變埋女友粉,不能自拔[/smile?(超久沒這麼瘋過,小時追過Leslie, 黎明、林志穎後就從沒再重拾這份少女心了)

自爆一下背景,4字頭,有2小學女兒的媽)

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

bu-b 發表於 20-9-15 12:24
我都明,但總係覺得係製作單位蝦佢新人咁,好彩節目內其他人都對佢好好!可能我玻璃心,好唔鍾意見到人被 ...
我覺得都係係效果,當然 ,第一集時係無其他人咖位高,吳彤由好聲音開始已識,佢都有講,周深係節目中有俾意見。
而且著郎朗套衫 ,又唔覺得難睇。

男爵府

sukkiu 發表於 20-9-15 13:13
我覺得都係係效果,當然 ,第一集時係無其他人咖位高,吳彤由好聲音開始已識,佢都有講,周深係節目中有俾 ...

我覺得節目開頭有少少蝦佢,節目組係錫住范丞丞多d!但周深表現越黎越好,后期都冇乜蝦佢!

珍珠宮

co102co 發表於 20-9-15 13:01

係,春環真係太太太好睇。追完整套就掐入好失落好傷感既情 ...

我都係四字頭,有小朋友中一

以前冇追过星

侯爵府

BK Milk勳章

co102co 發表於 20-9-15 13:01

係,春環真係太太太好睇。追完整套就掐入好失落好傷感既情 ...

我都想做女友粉
但年齡不容許

侯爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

想問下各位
如有日,周深拍拖了,你們會酸嗎?

我實酸C, 但都會祝福他

珍珠宮

JoannaD 發表於 20-9-15 14:06
想問下各位

唔会啦,祝福佢!希望佢幸福

珍珠宮

我後生時都無追過星,早幾年睇韓劇中過一個毒,不過已經解毒了深深太小朋友,所以我應該唔會中毒,只係鍾意

珍珠宮

sukkiu 發表於 20-9-15 13:13
我覺得都係係效果,當然 ,第一集時係無其他人咖位高,吳彤由好聲音開始已識,佢都有講,周深係節目中有俾 ...

初初個大keyboard掛喺頸,其實真係好小丑feel, 因為其他個個都著到好有型(除左魚的頭套),之後佢先將keyboard揹上膊頭,我覺得如果好似running man咁,大家都一齊著到騎騎呢呢,就唔會有呢個感覺

珍珠宮

bu-b 發表於 20-9-15 14:15
我後生時都無追過星,早幾年睇韓劇中過一個毒,不過已經解毒了深深太小朋友,所以我應該唔會中毒, ...

我既中毒係好想聽佢唱现场,好鐘意睇reaction見D人聽佢唱歌好驚訝既表情!

希望佢越来越紅

男爵府

bu-b 發表於 20-9-15 14:15
我後生時都無追過星,早幾年睇韓劇中過一個毒,不過已經解毒了深深太小朋友,所以我應該唔會中毒, ...

我本來都以為自己係,只非常欣賞深深的才華與歌聲 。怎知,愈掘愈多他的綜藝、訪問,就覺得怎麼這男孩可以如此可愛、有內涵又吸引,簡直魅力沒法檔。再聽埋佢卡布時期唱既英文歌,深空間唱既編號89757、C929血腥愛情故事、最近的門鈴、monster, 我是你的誰等,就覺得死啦,怎麼這個小太陽會是如此會撩人 ,讓人有心動感覺哦,媽媽我就開始變質了

男爵府

我是媽粉,深深現在太瘦我心痛,上星期深深考車牌我緊張到不得了。我希望我兩個仔好似深深咁聰明丶努力丶謙虛,有日出人頭地

男爵府

JoannaD 發表於 20-9-15 14:06
想問下各位

雖然已變質女友粉,但我呢刻就一定唔會呷醋喎,因好想有個人在深深旁愛他照顧他,好想他日日開心
加上其實都有不少聲音話佢係曲,(當然無論佢係咩取向我都唔會理,因我只欣賞他的人品和歌聲,其他我一點不介意),所以都希望他能有自己歸宿。

男爵府

JoannaD 發表於 20-9-15 14:03

我都想做女友粉

唔關年齡事,只在乎心態

首頁

尾頁

跳至