自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

littlefunpig 發表於 21-12-19 05:21
當初13年11月公佈女友相
11月尾簽紙
5月話老婆大肚5個月

哦,老公自己揀 xx唔好喊

子爵府

熱血勳章

andyan324 發表於 21-12-17 23:59
佢太傻 明知甘佢仲嫁
以為自己可以改變到佢?
呢篇野都幾精彩

我都係咁覺得。。文中相識時男方所做已係玩家所為。。。又係個種愛情令人盲目?

大宅

littlefunpig 發表於 21-12-19 05:21
當初13年11月公佈女友相
11月尾簽紙
5月話老婆大肚5個月

你咪寫到咁白啦,王 完完全全將高分低能演繹得淋漓盡致

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

candycakee 發表於 21-12-19 10:24
諗住推個老人家出黎搏同情
可惜信件內容賤無可賤
反映成家都係垃圾

哥大校友幫李靚蕾澄清學歷一事

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

子爵府

rose-mag 發表於 21-12-20 15:03

我今朝睇左
前王太個學歷係另一位叫Shirley Li的
李係本科另一間大學
如果你有睇內文

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

candycakee 發表於 21-12-20 15:09
我今朝睇左
前王太個學歷係另一位叫Shirley Li的
李係本科另一間大學

我睇晒,第二點就講咗李係另一間大學同哥大合作嘅社會科學項目嘅碩士學生,話佢係哥大生冇錯。而且唔係王力宏幫佢補上,佢一早已經註冊讀緊。當年爆料嘅係藝人經理人(照睇就係王嘅經理人). 話李做假學歷,只為貶低佢,等人覺得李配唔上王,而家有高學歷嘅王先生同王爸爸寫出嘅文章反而邏輯欠奉,狗屁不通,唔識點做人,讀咁多書都係浪費。

子爵府

rose-mag 發表於 21-12-20 15:17
我睇晒,第二點就講咗李係另一間大學同哥大合作嘅社會科學項目嘅碩士學生,話佢係哥大生冇錯。而且唔係王 ...

所以王形容佢老婆個學歷都係不實
但我無話李小姐虛構自己學歷
因為佢都係被介紹出黎
只可以話男家想營做一個學霸媳婦
佢只係讀一個同哥大合辦嘅學科
我都讀過咁嘅合辦課程(本地同海外大學)
所以知係咩一回事

伯爵府

2024年龍年勳章

rose-mag 發表於 21-12-20 15:03
同意文中內容。由頭到尾只有王家人對李嘅學歷和履歷耿耿於懷,李本來係圈外人,哥大又好中大又好,唯一影響只在於是否能讓王家完美嘅高學歷家族史更無瑕。從李嘅幾篇長文睇得出,李嘅文化程度絕對唔會低,佢嘅文憑分分鐘硬淨過王嘅。王成日想帶風向,攻擊李誠信和精神問題,可能以前太順風順水,當全世界都係傻仔

王國長老

candycakee 發表於 21-12-20 15:21
所以王形容佢老婆個學歷都係不實
但我無話李小姐虛構自己學歷
因為佢都係被介紹出黎

呢類又自戀又操控狂嘅最鍾意就係搵樣好學歷好但入世未深嘅對象,又或者性格柔弱個性軟綿綿嘅,方便洗腦同控制。我同幾個group嘅朋友食呢個瓜嘅時候有人提起,佢自已前男友就係咁嘅人,男友兩個哥哥都搵咗樣好學歷好,性格比較柔弱嘅老婆,朋友因為比較獨立有思想,好快頂唔順走人。

王國長老

grancyliang2007 發表於 21-12-20 15:25
同意文中內容。由頭到尾只有王家人對李嘅學歷和履歷耿耿於懷,李本來係圈外人,哥大又好中大又好,唯一影響 ...

其實呢8年,冇李幫王去坐實好男人形像,佢優質藝人嘅徽章唔會咁硬淨,冇前妻,佢點可能立個深情人設?我有朋友迷王力宏迷到不得了,話佢深情好男人,而家

珍珠宮

rose-mag 發表於 21-12-20 15:29
呢類又自戀又操控狂嘅最鍾意就係搵樣好學歷好但入世未深嘅對象,又或者性格柔弱個性軟綿綿嘅,方便洗腦同 ...

王離婚都係想搵第2個繼續操控生男丁咋嗎!李已經唔會任佢舞!

子爵府

rose-mag 發表於 21-12-20 15:29
呢類又自戀又操控狂嘅最鍾意就係搵樣好學歷好但入世未深嘅對象,又或者性格柔弱個性軟綿綿嘅,方便洗腦同 ...

宜家明白什麼是平淡是福
嫁俾呢啲高汁男嘅家人通常都係麻x煩
明明人家都係碩士生都唔滿意
我都識有男人係專搵軟淋淋無主見嘅女仔結婚
果啲女仔通常有乜事都唔敢出聲
只好忍下去

子爵府

daijuju 發表於 21-12-20 15:36
王離婚都係想搵第2個繼續操控生男丁咋嗎!李已經唔會任佢舞!

滾成咁又46歲生唔生到都成問題
最怕係惹到一身性病
又叫G又約炮有乜可能無奶過野
如果佢前妻唔發火
佢永遠都係大眾嘅優質偶像

珍珠宮

candycakee 發表於 21-12-20 15:40
滾成咁又46歲生唔生到都成問題
最怕係惹到一身性病
又叫G又約炮有乜可能無奶過野

李唔爆根本無人知王咁衰,佢形象向來唔錯,又有米,應該吸引到高學歷無知靚妹落搭生b,生唔到最多咪IVF

珍珠宮

candycakee 發表於 21-12-20 15:37
宜家明白什麼是平淡是福
嫁俾呢啲高汁男嘅家人通常都係麻x煩
明明人家都係碩士生都唔滿意

太低b又唔得,基因好重要

伯爵府

2024年龍年勳章

rose-mag 發表於 21-12-20 15:35
其實呢8年,冇李幫王去坐實好男人形像,佢優質藝人嘅徽章唔會咁硬淨,冇前妻,佢點可能立個深情人設?我有 ...
再叻嘅女人都會感情用事,何況有三個年幼子女,點都想有個完整家庭畀佢哋,所以有D太太明知C6去滾都啞忍到子女成年先離婚,只怪王欺人太甚,貪人個優質子宮,好在李優質不止於子宮

珍珠宮

grancyliang2007 發表於 21-12-20 15:46
再叻嘅女人都會感情用事,何況有三個年幼子女,點都想有個完整家庭畀佢哋,所以有D太太明知C6去滾都啞忍到 ...

寶詠琴夠叻啦,幫老公招呼埋啲g添呀,不過王cheap啲離婚毛都冇條

伯爵府

2024年龍年勳章

daijuju 發表於 21-12-20 15:48

寶詠琴夠叻啦,幫老公招呼埋啲g添呀,不過王cheap啲離婚毛 ...
成蟲早年講過好欣賞王,好想王係佢個仔,依家可以去驗DNA喇,又咸濕又姑寒,一脈相承

伯爵府

grancyliang2007 發表於 21-12-20 15:54
成蟲早年講過好欣賞王,好想王係佢個仔,依家可以去驗DNA喇,又咸濕又姑寒,一脈相承

...

好夾

grancyliang2007    發表於 21-12-22 14:51

首頁

尾頁

跳至