自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

複式洋房

回覆 birdbird 的帖子

佢哋好有型㗎!之前出過post話只會賣俾d有耐性同會體諒佢哋嘅客,唔等得或會追貨嘅客就好有型咁話要退錢唔做你生意喎
又揀客又衰格真係無謂貼錢買難受!

伯爵府

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 DHA勳章

回覆:我可否報警?投訴網上書店rexyxle shop!

又係呢間?

水晶宮

kellytsang8586 發表於 15-3-5 20:47

佢哋好有型㗎!之前出過post話只會賣俾d有耐性同會體諒佢哋嘅客,唔等得或會追貨嘅 ...
我有見過佢 地呢個 post.

其實d客唔滿意, 係佢舊單未攪妥, 就 post 新書接新單. 攪唔掂d舊單, 仲咩要接新單?

還有, 店主話唔覆 fb message, 因為唔得閒覆, 咁何解佢咁得閒 fb post 新書?

佢話只招呼有耐性的客人. 何謂有耐性? 訂本書要等兩個月(或更長時間)先叫做有耐性?
去英國網站訂, 兩星期咩都到啦, 仲要free delivery cost!

男爵府

BK Milk勳章

侯爵府

子爵府

畀面勳章

網店店主質數參差不齊 做生意做到咒埋人小朋友

大宅

好嬲!又係無回應!!有貨返又點,發貨先得架!
我久不久睇佢有無boardcast news。成日見佢delete message,起初諗住cap起比消委會,但佢哋只做調解。而家我想公開,如裡面有各J M,容許我講sorry。

大宅

大宅

大宅

大宅

佢兩星期先覆我一次whatsapp,回覆都係拖字,我諗好難追到了,當跌左二百蚊,冇咁嬲
你地俾左幾錢?

大宅

回覆:qk347 的帖子

咁同呃錢有咩分別?我都知無野做到,我老公話當比乞兒,但真係好嬲!!唔好再有人上當!

複式洋房

真心覺得佢哋不知所謂,睇到佢哋d對答、出post等都唔太禮貌、客氣,好似要求佢賣咁,又話自己讀幾多書、幾多知識,但又經常錯別字,同做人基本禮貌都無,仲係度學人賣小朋友書,真可笑

大宅

前日追話佢,因為我12月訂左3本書仲未有。追到佢尋日話已寄出,我就即管睇下又幾時收到。一定唔會再有下次囉!太過份,之前一月話有貨會寄出,之後又話無貨,呢間真係黑店!

男爵府

引用:上年年尾喺呢間店訂星加坡練習,到今日仲末

原帖由 mamisdevil 於 15-03-02 發表
上年年尾喺呢間店訂星加坡練習,到今日仲末收得齊!
Facebook問幾時有嘅留言被delete,whatsapp又唔覆!打 ...
你無睇生果日報?好耐之前,生果記者放蛇買練習,記者順利買完之後直接話佢地咁做知唔知會侵犯版權,新加坡個邊係會告佢地睇怕你都唔會收到貨

男爵府

引用:上年年尾喺呢間店訂星加坡練習,到今日仲末

原帖由 mamisdevil 於 15-03-02 發表
上年年尾喺呢間店訂星加坡練習,到今日仲末收得齊!
Facebook問幾時有嘅留言被delete,whatsapp又唔覆!打 ...
個女人就話唔怕,因為自己係星加坡人,嫁左來香港............
http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2973958

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

剛睇到,人地想要英文習作,佢地覆\"let me think about it\"????

要think咩呢?

子爵府

Lucky i did not buy....

複式洋房

佢回覆過書商出貨、船期運送等佢哋控制唔到,所以等貨預咗會耐,要有心理準備喎,做生意做到咁招積真係第一次見

水晶宮

kellytsang8586 發表於 15-3-5 22:24

佢回覆過書商出貨、船期運送等佢哋控制唔到,所以等貨預咗會耐,要有心理準備喎,做 ...

店主post 相時說某些書本有幾多套在手.

佢應該有幾多貨就出幾多貨, 唔夠貨比客, 先至再去加訂, 書商實比到個貨期架,
但係佢就比唔到個貨期d 客.

d客比佢咁拖法, 但又同時見住佢接新單, 火都黎啦.

首頁
34567...9

尾頁

跳至