自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

filicity 發表於 20-2-13 13:23
回覆 SpongeBoBo 的帖子

你買咗邊款呀?唔係講明咩牌子咩?

撤咗一樓。
很奇怪,我從來沒想過走人哋數,話叫人買嘢但又唔比錢啊!我只係諗如果買到的話點處置啲口罩。
原本諗住買口罩返來主要是濟身邊朋友的燃眉之急及回饋別人的恩惠,因此我很猶豫~
1. 我告知朋友們有這些口罩問她們要不要,可能會承受有人心裡批評我(何況過百元一盒不便宜)覺得我係謀利
2. 為了不想任何人“多聲氣”,就全部自用,用不完就留待疫情過後送贈給一些機構(如果不是疫症,其實BFE都已ok)
還好能收貨機會也不大,所以不煩大家了。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都係唔好隨便幫人,可能隨時俾人怨翻轉頭!

大宅

filicity 發表於 20-2-13 13:23

你買咗邊款呀?唔係講明咩牌子咩?

delete

子爵府

你欠人野係你事, 人地捱義氣幫你, 仲要話人規格,圖片,價錢都是和最初不同的, 咁叻, 咪自己買, cheap爆

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

無話可說 發表於 20-2-13 13:21
一定要有齊3個代號咩?合理價買已經偷笑啦…要人幫就咪鬼咁多聲氣!

我有兩個英文代號已好難得
做醫生嘅朋友都冇買三個嗰啲,兩個都夠
不要從別人的嘴裡去認識我

用戶要求終止服務

所以好人難做。

首頁

尾頁

跳至