自由講場

跳至

首頁
34567...15

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

至愛朱古力 發表於 22-5-10 17:57
其實唔洗再解釋咁多,由佢一開始講呢句,每次講關於佢,呢到啲人就失憶,斷章取義,講來講去,煩到爆!
...

可能要開返個姜濤簡介post
每次拎返出嚟俾大家睇

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

牛牛牛牛 發表於 22-5-10 18:00
都唔明次次一講親佢就會嘈交,以前我唔知啦,依家正正常常唱歌咪好囉,難得喺TBB會見到佢哋啲廣告,雖然我 ...

其實我都唔想引起大家喺度嘈,我覺得以前無線好霸道,唔俾歌星去其他電視台,而家啲歌手可以個個台都去咪好囉,自由社會就應該係咁㗎啦。我好老土慣左睇TVB 㗎,咁而家可以喺度睇到ViuTV歌手都幾好呀,我都鍾意Gigi同曾比特,欣賞年青歌手其實唔應該有衝突嘅。

大宅

VickyCY 發表於 22-5-10 16:40
其實佢除左著黑色響住果區範圍出現俾警察逗,配合完再報平安,佢仲做左d乜?
...

因為佢屋企就係附近,姜濤就快連呼吸都係錯
好多人鍾意看圖作文

公爵府

麟媽媽 發表於 22-5-10 16:06
我未睇過㗎,但竟然喺TVB度落廣告,我覺得個message好好喎,應該係講緊反戰爭
** 有會員澄清,唔係講反戰爭 ...

如果你有興趣聽多次
mv 右上角可按字幕的

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

住果度咁經過果度確實係唔出奇。在當時咁既氣氛之下,就算專登落樓下趁下墟,對一個普通年輕人來講,亦無咩大不了。

但佢身為一個藝人,瓜田李下,咁既環境下被警察查身份證,再加上隨即被黃黑暴認證為手足英雄,真係水洗都唔清。

至於著黃黑衣服,我自己黑暴期間都無避忌,經常全身黑,黃衫黑裙都著過。唔會被黃黑暴騎劫我既著衫自由。

禁止訪問

大宅

麟媽媽 發表於 22-5-10 18:05
其實我都唔想引起大家喺度嘈,我覺得以前無線好霸道,唔俾歌星去其他電視台,而家啲歌手可以個個台都去咪 ...

真係欣賞你,講得好好

大宅

TUILEAMANDE 發表於 22-5-10 17:53
好少留意他。各有擁躉,應互不相干!
近排唔知點解,BK呢度特別多新post關於這位年青人!
啱啱走去聽呢首 ...

Dear my friend,首歌好感人

禁止訪問

大宅

至愛朱古力 發表於 22-5-10 16:55
點解啲人仲係咁鬼煩,一日都黑係要拉埋政治黎講,煩唔煩呀!做完野返屋企經過銅鑼灣,就比你地講足幾年,仲 ...

真係好煩
咩都要拉埋政治
如果佢有問題,警察一早就拉咗啦

珍珠宮

karenlyk 發表於 22-5-10 17:51
姜濤住銅鑼灣,佢唔係去支持係返屋企

城城出揸車去cwb買紙尿片
又話佢支持手足
好鬼煩

珍珠宮

capricornbb 發表於 22-5-10 18:04
而家俄烏戰爭才出來做show「LOVE AND PEACE」

你要諗係做show 無人阻你啦
年輕人做好事都唔欣賞,香港永遠停留係2019

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

72leelily 發表於 22-5-10 18:11
城城出揸車去cwb買紙尿片
又話佢支持手足
好鬼煩

有啲人就係政治上腦 嗰班傻嘅

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

撇除唔知佢唱咩唱成點。黑暴時都著全黑,仲入妖台,好難令人覺得佢冇野。成日覺得佢越表現得有禮謙虛,越係刻意掩飾真性情,好虛偽。

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

sasa@uk 發表於 22-5-10 18:12
你要諗係做show 無人阻你啦
年輕人做好事都唔欣賞,香港永遠停留係2019

真做好事會支持和欣賞

疫情下做義工去掃樓果班年青人

珍珠宮

其實我都唔想引起大家喺度嘈,我覺得以前無線好霸道,唔俾歌星去其他電視台,而家啲歌手可以個個台都去咪 ...

其實viutv 好多好節目,從來不黃,唔明點解會被標籤

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

我明你意思,我唔係話你開POST別有用心,只係次次一講姜、ANSON LO就會鬧交,最近連GIGI都係咁,都唔明有乜好拗

翡翠宮

你講得好好
唔應該咩都政治掛帥,而家娛樂產業再蓬勃唔係好事咩?

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

最慘就係被黃黑暴認證,間接無心助長黃黑暴既氣勢,即係間接助燃。咁好難怪藍人耿耿於懷。

郭富城係咁,黎明都係咁。

首頁
34567...15

尾頁

跳至