自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆樓主:

翁勇敢去拆穿咁多老千,都幫左好多人,別再揭人瘡疤了,過去的由它過去

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

牛利酥 發表於 24-3-25 22:35
翁勇敢去拆穿咁多老千,都幫左好多人,別再揭人瘡疤了,過去的由它過去
...

咁啱睇緊佢解構慈安寺食肉僧事件,到尾講嘅嘢感覺佢應該受到人威脅,包括樓主貼出嚟以前細個拍落嘅性感相,同佢以前的緋聞,更甚者有人寄過一啲手,腳被斬傷住院嘅醫院相,用意不言而喻,所以喺佢條影片內,佢已自爆兩張性感相。

不過唔講真係唔知,原來當年佢為咗要成為債權人身份去申請定慧寺清盤,賣咗劉家良剩俾兩個女嘅股票,得到二百幾萬,為定慧寺還咗政府向寺院追討嘅修葺斜坡費,翁先能夠正式成為定慧寺債權人申請定慧寺清盤,好似話哩二百幾萬佢係攞唔返的。

珍珠宮

回覆樓主:

乜張相個背景咁嘅,幅牆身又殘又爛,塊布咁多污漬咁

男爵府

Png 發表於 24-3-25 19:48
唔好比佢口齒伶俐又懶正義外表騙到
佢唔係一個好人
只係一個叻女

認同,叻不代表好人
我中學同學就係d咁既人,現在成班舊同學都驚咗佢。

水晶宮

珠氏家庭 發表於 24-3-25 08:40
當年真係好靚女。

子爵府

Png 發表於 24-3-25 19:48
唔好比佢口齒伶俐又懶正義外表騙到
佢唔係一個好人
只係一個叻女

認同你所說

佢跟本就係一個大話連篇的人.

某D JM 呀...你地早排睇婚後事, 咪好憎D 第三者嘅..

第三者就係第三者, 拆散過人地家庭, 就係拆散過. 我就唔會因為佢揭發假和尚/定慧寺, 就覺得佢人好.

佢最HURT 人的事...劉師傅當年最大的孩子跟她差不多...翁曾在劉的喪禮上說過同人地D 子女好FD 有聯絡( 唔信的自己搵啦)

自己爸爸背棄家庭, 會同你FD? 以前又話咩前世是劉師傅養過的雀...

一派胡言, 腦作講大話..

當年劉師傅未病前, 佢已經出去同人拍拖啦!

我好想睇此人結局如何!

水晶宮

KUDOS 發表於 24-3-25 09:48
佢不嬲都前衛㗎啦,做小三,仲要大佢咁多; 離開娛樂圈讀law,烈女一名,佢性格同樣貌不符囉!
...

原來小三嚟㗎咩,只聽過話佢係雀仔定點,所以同劉師父有段緣份

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

珠氏家庭 發表於 24-3-25 12:03
算啦。
不過睇嚟大部份網友對翁嘅印像好似麻麻。
我老婆都話只係一般。

人總有過去嘅,只不過佢似係任性系列,想做乜就做乜,亦有能力做到,係一名任性嘅叻人。

經呢度j m介紹,睇危險人物2.0,其中一集影佢幫屋企個工人姐姐,爭取返被人呃嘅錢,件事佢報埋警,相信等同幫埋其他工人姐姐。成件事,佢分享埋自己安排、策略,亦見到佢嘅霸氣。

佢真係覇得起,烈女咁款。而且佢似係想虔誠信佛,相信佢對自己過去所做嘅事,心態、行為已有改變。

珍珠宮

2024年龍年勳章

珠氏家庭 發表於 24-3-25 18:59
喝采

https://www.cinema.com.hk/tc/movie/details/15460?

👍🏼

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊