自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

see_c213 發表於 16-9-22 01:05
em…其實大陸而家應該無咩有小姐嘅ktv,反而有好多正經ktv裝修得好靚又大,又有buffet食,正過香港好多。大 ...

因為你係女人,佢地唔會同你去果d場姐

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

眼見15-17歲,好似好純的

為咗應酬,都一枝枝酒咁飲.

雖然係啤酒,但飲咁多,都會醉,會亂性

同埋好多妹妹會拋媚

自己唸下會唔會男朋友可以防守/堅持到幾耐

侯爵府

2018復活節勳章

ching1117 發表於 16-9-22 00:00
如果在中國做生意,或工作是不是多必須應酬呢?
朋友男朋友在國內工作,說切必須要應酬,
也必須去有件唱的KTV, ...

嘥氣啦!就算吾係响上面做嘢,都一樣上去唱歌,話應酬。我前度就係咁。
佢話老闆請吾通吾比面呀!貪上面乜嘢都三不管,咁响上面傾就易好多。而且一定有女坐嘅。果班男人上去吾係為平靚正嘅小鮮雞,吾通真係為左食餐飯會平d呀?唱歌會平d呀。
我好記得當年佢几乎个个星期都吾聲吾聲就早收就話有應酬,咁就已經上左 皇崗食飯喇。諗都諗到乜嘢事啦!可能真係會有男人係例外嘅。旦太少喇。就算几好仔,都受吾住群眾壓力或者引誘㗎。

伯爵府

chowqv 發表於 16-9-22 00:57
大陸ktv既姐姐仔,就算你坐正隔離,都會當你死,何妨不在現場…

係,正牌女友係隔離都當你無到,係咁hi埋佢個佬身上掛
Ruph出世啦,2010

男爵府

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

kavenzou 發表於 16-9-22 16:10
同意,吾好話中港台,去外國都大打機會出事,之後睇過本英國妓女自傳,佢話佢一半嘅客都係去倫敦business ...

係架,我同老公喺美國做酒店,久唔久就有商務客問邊度叫雞、伴遊,我老公好憎人叫雞,佢次次都答公司唔俾提供呢 d 資料,俾本黃頁電話簿叫客人自己查,查得黎咩火都熄晒 又試過大陸客話唔識英文,俾錢叫佢車去叫雞,佢條友車人地去人妖 bar ....

珍珠宮

sfmeow 發表於 16-9-23 18:41
係架,我同老公喺美國做酒店,久唔久就有商務客問邊度叫雞、伴遊,我老公好憎人叫雞,佢次次都答公司唔俾 ...

伯爵府

ching1117 發表於 16-9-22 00:00
如果在中國做生意,或工作是不是多必須應酬呢?
朋友男朋友在國內工作,說切必須要應酬,
也必須去有件唱的KTV, ...

男人你真信佢定力, 我唔信好耐啦,只係搵個伴而已, 唔使查唔使管, 我相信佢做左你總有日會知, 保持自己外表同心態最緊要, 點解要花時間諗佢會唔會做, 攪到自己唔開心

首頁

尾頁

跳至