自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 YuYuMother 於 14-05-31 發表

原帖由 seesee1010 於 14-06-02 發表
點解你地個個都傾到五十幾蚊,我cut左form佢打返黎都係要七十幾

...
咁你就要企硬,預左唔得就轉。

我地交cut form, 諗住唔減就轉,可能態度堅決啩?$55 一個月係有coupon之類既野,總之計完最後係$55一個月。詳情我唔清楚,因為係我老公傾。

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我地交左cut+form+後收到電話,夾夾埋埋而

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 YuYuMother 於 14-05-31 發表

原帖由 BabyChristy 於 14-06-02 發表
我都有小電器,要左電磁爐,唔問佢,佢唔講可以送,簽左18個月,平均55蚊/月

p.s. 唔好問我sales 資料,填 ...
我已經提左我老公要問小電器,佢就係話人地無講費事問。比佢激死。

子爵府

回覆:PCCW家居電話續約

6月最新優惠@55冇左小電器送喇,要@70幾先有

禁止發言

伯爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

頭先續咗67.2 簽一年冇禮物送。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+seesee1010+於+14-06-02+發表

大宅

回覆 seesee1010 的帖子

好彩上來睇下個post~

我早前打去問, 佢offer 1年合約,hk$110/月, 第4 & 7月回贈 $66 , $250惠康coupon, 送來電及飛線,我仲要搬遷 $475, 再回贈 $480惠康coupon 及小電器 電池爐

= HK$ 110 x 12個月- $66 x 2 - $250
= HK$ 938

平均 78.12一個月,由於我要搬線, 所以都費事再傾, 續左就算~

用左咁多年,之前唔知原來要cut先比優惠,我仲用 $110一個月, 冇增值服務添!

大宅

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章

住舊樓, 啱啱收信話10月到期, 到時正價$128, 打去1000話最平$98咩都無得送, 我叫佢send cut form比我, 佢話要轉咗比另一個部門, 留電話轉頭call我, sales 打嚟即offer舊plan 續一年約$110 第4 &7月減 $132 另送250惠康coupon,發飛線&待接 平均$67.2

tomama  我都續咗呢個plan  發表於 14-8-21 10:34

禁止訪問

引用:回覆 seesee1010 的帖子好彩上來睇下個post

大宅

回覆:seesee1010 的帖子

pks pm me

大宅

引用:Quote:原帖由 mayyml 於 14-08-19 發表回覆

原帖由 seesee1010 於 14-08-20 發表
啱啱再打去話要cut, 而家用緊$110一個月,佢offer $110x12, 有兩個月回贈$66,送$250惠康coupon, 平均$78.2 ...
Pls pm thx

大宅

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 mayyml 於 14-08-19 發表回覆

啱啱再打去話要cut, 而家用緊$110一個月,佢offer $110x12, 有兩個月回贈$66,送$250惠康coupon, 平均$78.2 ...
我想要呀,麻煩你pm個電話比我

別墅

回覆:seesee1010 的帖子

Pm pls

大宅

請pm我電話,可以嗎?thx!

男爵府

親子王國15週年勳章

有冇人最近9月份續過約,幾多錢呢?

子爵府

想問, 有經驗人士, 攞SALES電話打俾佢, 佢SO吾SO我?我驚佢地有"分工", 吾肯跟進.

大宅

回覆 cindycyh1023 的帖子

ME TOO

大宅

啱啱昨日簽約的,55元一個月,回贈4個月198,200礼卷等於55元一個月,仲送一件小電器,要咗無線電話。我係成功簽到約, 18 個月, 有來電/有

浪女  可否PM sales tel 給   發表於 14-9-20 19:16
vyvy  可否pm電話給我, 謝.  發表於 14-9-18 22:41
小吱  請問可唔可以pm 個電   發表於 14-9-18 20:23

大宅

引用:啱啱昨日簽約的,55元一個月,回贈4個月198

原帖由 蛋蛋豬 於 14-09-18 發表
啱啱昨日簽約的,55元一個月,回贈4個月198,200礼卷等於55元一個月,仲送一件小電器,要咗無線電話。我係 ...
pls pm ur sales\'s no. thx!

首頁

尾頁

跳至