自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:這個女人好邪惡

原帖由 Pulmma 於 15-05-27 發表
這個女人好邪惡
認同

男爵府

BK Milk勳章

真係有問題,低B
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

珍珠宮

男爵府

引用:http://nextplus.nextmedia.com/news/ent/2

原帖由 summerhk123 於 15-05-27 發表
http://nextplus.nextmedia.com/news/ent/20150527/204220
成單野我當睇戲咁睇,我覺得洗米華幾型仔

大宅

引用:真係估佢唔倒,好戲劇性,呢一年最好睇的8

原帖由 maggie789 於 15-05-27 發表
真係估佢唔倒,好戲劇性,呢一年最好睇的8掛新聞。

侯爵府

育兒性格勳章

回覆:快過正印! Mandy倫敦產女 洗米華陪實

珍珠宮

子爵府

咪肥媽媽 發表於 15-5-26 23:52
好恐怖的一個小三
Agree. 有機心有心計到癲嘅.

大宅

Pulmma 發表於 15-5-27 13:11
之前now c 浩個節目, 已有記者證實咗係個巫婆放料比壹仔。
包到實一實離遠都見到係女。 咪玩啦。
...
難怪咁遠都見到係女同幾多磅
小三真陰毒,正印臨盆果幾日黎放料激佢,心地唔好

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

真係幾衰, 禍不及 bb

做小三做到咁

利用自己 bb 向大婆示威

可能又會激到大婆既 bb

唉, 我覺得呢個女人極品至極

大宅

回覆:醜樣豬 的帖子

做有錢人太太點會走,何X生4個老婆,劉X鴻2個女人,她們有她們的快樂,我地依D平民百姓唔會明,至於洗米嫂都唔係善男信女,我最奇怪D人成日都怪Mandy 做小三,但沒有人話洗米哥做賤佬

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

每次睇到呢類新聞都心痛大婆,好痛....
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=8&day=08&year=2014

子爵府

Poo得好勳章

最衰係個男人,唔咸濕咪乜事都冇

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

大宅

首頁

尾頁

跳至