網購天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章

bloodwong 發表於 17-12-4 16:23
我星期六再旺旺佢, 佢話今個星期一定到...但到而家都未顯示到左香港, 淨係話出左倉...
我想知係唔係有得賠? ...

試試打下呢幾個電話
有你 我可以坐擁天下,沒你 我的世界依然偉大!

別墅

ava_va 發表於 17-12-3 13:11
有冇JM係送上門?
佢分咁多單,上門費咪每次都要比?

收一次,我都係分左6單,我問左佢,依家只收左2單

子爵府

畀面勳章

媽媽人 發表於 17-12-4 17:57
收一次,我都係分左6單,我問左佢,依家只收左2單

thx,我都終於問到客服,岩岩送左一包,而家仲有一包未到
其實分咁多單咪仲多野做

別墅

ava_va 發表於 17-12-4 18:19
thx,我都終於問到客服,岩岩送左一包,而家仲有一包未到
其實分咁多單咪仲多野做
...

應該係,我重有一單重未出貨

大宅

畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我頭先6點幾終於都收到貨啦,唔駛再check住,安心晒!

男爵府

有無人知佢自提地點有咩地方? 我忘記左選左邊間. 收貨SMS 有無地址? TAOBAO 邊到可以睇返自己選左邊間

禁止訪問

大宅

畀面勳章 親子王國15週年勳章

IloveJJ 發表於 17-12-5 23:16
你21號付款的嗎?既是要兩星期才到?

Yes, 21號比錢,上星期一收到一件,今日先收埋第二件

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

cakecakemango 發表於 17-12-5 23:13
有無人知佢自提地點有咩地方? 我忘記左選左邊間. 收貨SMS 有無地址? TAOBAO 邊到可以睇返自己選左邊間 ...
你去我的訂單,找回集運的訂單, 有資料可以睇返

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我有一份中通話冇收過, 速遞話己簽收, 都吾知點算

大宅

BK Milk勳章

本來用開4PX, 見佢爆倉先用中通, 原來又中招! 4PX 唔見左我件貨, 而家中通又發左貨4日都冇影

子爵府

yanyan-mummy 發表於 17-12-6 22:44
我有一份中通話冇收過, 速遞話己簽收, 都吾知點算

我呢次雙11都試過 問左幾日都話冇收過 賣家話可能簽收左但都入唔切庫 最後我集左其他貨 第二日就出現返 仲入埋庫 搞到我比多轉首重

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

peppamo 發表於 17-12-7 11:15

我呢次雙11都試過 問左幾日都話冇收過 賣家話可 ...

已經三日啦,一邊話已經簽收左,一邊就話未收到,我已經作左最壞打算,就係當件貨冇咗,日日咁兩邊問我真係人都癲

男爵府

yanyan-mummy 發表於 17-12-7 11:22
已經三日啦,一邊話已經簽收左,一邊就話未收到,我已經作左最壞打算,就係當件貨冇咗,日日咁兩邊問我真 ...
我有單要等左4日定5日先入倉呀...要等下囉...
中通真係好叉慢...

男爵府

eesmile 發表於 17-12-7 10:54
本來用開4PX, 見佢爆倉先用中通, 原來又中招! 4PX 唔見左我件貨, 而家中通又發左貨4日都冇影 ...
我初初都係用4PX...但見中通可以係郵局拎, 就改左用佢....而家我會貴貴都用順豐, 因為送離島, 又快= =
我雙12會用順豐...

雲母殿

bloodwong 發表於 17-12-7 11:54
我有單要等左4日定5日先入倉呀...要等下囉...
中通真係好叉慢...

問題係佢話冇收過,如果收左我等下有咩所謂,而家要預左冇哂,個心先舒服d

男爵府

polpolchan 發表於 17-12-5 23:18
Yes, 21號比錢,上星期一收到一件,今日先收埋第二件
我都係21號比錢...尋日一次過收齊晒...
而家我申請緊退款...
我旺旺淘寶客服話可以賠一半運費...
希望得...

雲母殿

bloodwong 發表於 17-12-7 11:56
我初初都係用4PX...但見中通可以係郵局拎, 就改左用佢....而家我會貴貴都用順豐, 因為送離島, 又快= =
我雙 ...

我已經吾喺雙11買,以後只會用順豐

男爵府

yanyan-mummy 發表於 17-12-7 11:57
問題係佢話冇收過,如果收左我等下有咩所謂,而家要預左冇哂,個心先舒服d
...
我個陣都係無收過架....所以我等左佢5日= =
我個單野係欠佢LI單先攪到咁耐咋MA....

首頁

尾頁

跳至