自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 9594 的帖子

你意思深圳?

珍珠宮

anan84 發表於 23-9-17 18:07
回覆 catcat1123 的帖子

啲癲佬未影響到你咪覺得唔關你事law

癲佬要砍人吾一定搭地鐵去,甘癲佬傷人又吾一定帶把刀砍人
而家系吾洗,當黑暴重臨黑時未需要囉

水晶宮

熱血金章

anan84 發表於 23-9-18 00:51
回覆 9594 的帖子

你意思深圳?

係呀 頭先經深圳北站返香港,唔洗安檢

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

anan84 發表於 23-9-16 23:42
以防有人有刀之類
如果唔贊成的JM點解又覺得深圳咁做又冇問題呢

入廟拜神,入屋叫人,你父母無教你架咩?如果有******就唔會問呢個問題!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

anan84 發表於 23-9-16 23:42
以防有人有刀之類
如果唔贊成的JM點解又覺得深圳咁做又冇問題呢

浪費時間

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

唔想咁做,我無法估計要預多幾多時間來搭車,尤其是返工返學

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

apple220 發表於 23-9-17 01:05
我淨係想車費跟深圳$2得唔得

深圳都有8元9元的車資,你搭得近,所以唔覺
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

大宅

fishballbaby 發表於 23-9-18 07:56
唔想咁做,我無法估計要預多幾多時間來搭車,尤其是返工返學

香港人多地鐵站已經細
再逐個check真係日日同打完風嗰種逼係一樣

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊