夫婦情感

跳至

首頁
56789...52

尾頁

大宅

回覆:C6同我講,佢係真係鍾意個小三(我諗會幾長)

咁塞就落街搵多幾個男人逐個通啦!

大宅

賤男人

大宅

BK Milk勳章

回覆 CCelia 的帖子

Sorry!我唔係特登想整啲咩「高潮位」出嚟,而係一個又一個嘅check point,一過咗又會要講落去,所以咁啱啫~~再講,呢啲又唔係啲咩動聽嘅故事,打出嚟都係想聽下jm嘅意見,或者代我發洩下咁啫!

TaiLoBo  很同情  發表於 13-8-18 03:36

男爵府

醒目開學勳章

引用:因為準備同啲小朋友出街食飯,又見大家jm等

原帖由 LamSiuLoBo 於 13-08-09 發表
因為準備同啲小朋友出街食飯,又見大家jm等到好心急,所以寫多少少先!再多就要今晚夜啲先有時間再講喇!:h ...
追!

衷心祝小三日日時時刻刻都俾不同嘅人"通"!

JayJayMum  车!话唔埋小三都好想   發表於 14-7-31 17:15

男爵府

hashtag影視迷勳章 玩具勳章

追!

大宅

引用:回覆+CCelia+的帖子Sorry!我唔係特登想整

原帖由 LamSiuLoBo 於 13-08-10 發表

Sorry!我唔係特登想整啲咩「高潮位」出嚟,而係一個又一個嘅check point,一過咗又會 ...
都好,听到人心痕痕,唉!

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

等妳!

大宅

咁而家發展成點?

別墅

等待

大宅

追!

大宅

引用:回覆+CCelia+的帖子Sorry!我唔係特登想整

原帖由 LamSiuLoBo 於 13-08-10 發表

Sorry!我唔係特登想整啲咩「高潮位」出嚟,而係一個又一個嘅check point,一過咗又會 ...
你好勁呀!比我一定崩潰!

侯爵府

複式洋房

追!

大宅

BK Milk勳章

講返我見到呢段msg,我真係癲咗咁喊,我再搵唔任何原因籍口理由俾個c6!呢啲愛愛用詞係我哋兩個之間嘅秘密聯繫,本來係好sweet(但係睇完jm以上嘅留,開始有啲保留),依家佢居然同另一個女仔挑情!

嗰刻我都唔知點算好,朋友們又要返工,屋企又唔想返,返公司又驚佢會嚟搵我!(我同個c6係做自生意嘅!one man bank,所以可以話唔開工就唔開工,冇「同事」!)好彩咁啱我本身就book咗整指甲,而我同個女仔都fd嘅,咁我就提早咗上去佢到坐。上到去又呻完一輸、喊完一輪,個人終於都叫做清楚啲,可以理智一點去諗嘢!

講真,事發到今日為止,我都冇「嬲怒」嘅情感响到出現,可能有,但係一切都俾「傷心」cover咗!

佢傷害我嘅嘢第一:其實c6一向都鍾意出去飲酒吹水,除咗我陀B坐月嗰時冇出去之外,呢個習慣一向都冇變過!但係我始終都係會擔心,擔心佢嘅健康,佢會出現「小三」!佢一路都做咗好多嘢去令我放心,例如會响酒吧到大大聲聲同我談情,好主動&唔忌諱咁同啲新相識嘅人講話佢係做「湊仔公」啦!呢啲大大小小嘅事,我睇得出佢唔係因為想方便自己出去滾而做,而係我倆之間嘅一種磨合,讓我可以坦然咁去接受佢呢個嘅習慣!點知...到我接受咗呢樣嘢嘅時候,就爆單咁嘅嘢出嚟!

第二樣就係。。。。。。。。

男爵府

樓主加油

大宅

BK Milk勳章

回覆 KY34D 的帖子

其實我都崩架,不過講真,真係好彩身邊有朋友!佢哋嘅支持好重要!件事發生咗係難接受,但係嚟緊嘅日子我知會好難過!

複式洋房

咁你唔打算同c6攤牌啊??

大宅

第二係咩?同埋你都講左佢鍾意小三…其實係好似無得行落去喎…你真係諗下之後條路點行至得喇

LamSiuLoBo  所以今朝我聽到佢咁講,我就頂唔順啦!所以要開post呻下!  發表於 13-8-10 02:35

大宅

樓主你好堅強呀!見到老公同另一個女人愛愛的情慾留言也可以繼續做自己野??!!我支持你,無論前面路有幾大阻力,我相信你一定可以走過!十卜十卜!好心急!快d寫啦!

男爵府

BK Milk勳章

佢係食得唔好哂, 定係點呀........
個小朋友, 佢捨得嗎,,

LamSiuLoBo  就算個後仔「嗱」錫佢哋,點都唔及我錫架啦!  發表於 13-8-10 02:38
LamSiuLoBo  唔輪到捨唔捨得!我點知佢第時啲女人點對啲小朋友呀?  發表於 13-8-10 02:37

首頁
56789...52

尾頁

跳至