自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Debbie0331 發表於 19-10-24 14:29
你係咪不用交稅果堆,
感恩? 難聽過粗口!!

可能佢是受益的,所以咪感恩咯,
但是大部分香港市民得不到福利!

子爵府

lingw. 發表於 19-10-24 14:13
不懂感恩, 只懂怪責, 將會乜都冇哂
Gratitude itself is a form of abundance, and the vibrational frequ ...

如果好似澳門咁年年10000個個有份相信無乜人駡

伯爵府

orangekkkkk 發表於 19-10-25 05:19
呢d idea都唔知要有幾低智既政府先諗到

諗到仲要批,證明佢老細一樣廢

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

funbi0816 發表於 19-10-25 20:30
120元要經旅行社報團先有

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

09daisydaisy 發表於 19-10-25 23:19
可能佢是受益的,所以咪感恩咯,
但是大部分香港市民得不到福利!

我最睇唔過眼本地公公婆婆都冇社會資源幫佢地,反而果d新移民就happy everyday,要咩就有議員社工幫手,真正要幫既就冇人幫!
Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

siuman3317 發表於 19-10-25 23:22
如果好似澳門咁年年10000個個有份相信無乜人駡

呢d只係你個人既狹窄睇法,政府做野係差就係差,比唔比10000蚊冇分別
Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

子爵府

orangekkkkk 發表於 19-10-26 07:19
呢d只係你個人既狹窄睇法,政府做野係差就係差,比唔比10000蚊冇分別

你誤會了我的曲線讚賞,我吾會覺得呢個政府吾差,我又不是拎佢三糧拎福利食花生嗰班人

首頁

尾頁

跳至