自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

熊熊老婆 發表於 20-3-25 17:52
而家呢位的士司機仲要畀許議員以私人名義告佢,好慘!如果告得入,真係天冇眼
...

告得出 已經匪而所思

侯爵府

fdfk 發表於 20-3-24 20:57
以前以為沈默是大多數 ,
原來真正愚民是大多数。

毒 已深 整棵樹 已無得救 唯有放棄 呀爺仲有大把樹要種

男爵府

20162016 發表於 20-3-25 16:32
唔係親眼見到,都唔會信香港會有班咁壞嘅人渣存在

我之前真係唔相信香港有咁多低智既人,以為只係小數,破壞哂d野都話為正義,公義,我真係好唔明白點解要咁做,出黎遊行我理解,警察執法就話黑警,唔係睇哂成件事,淨係睇張圖就肯定事實全部 ,好低智同失理智

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

tracy668899 發表於 20-3-25 18:17
我之前真係唔相信香港有咁多低智既人,以為只係小數,破壞哂d野都話為正義,公義,我真係好唔明白點解要咁 ...

非常同意。

公爵府

回覆樓主:

看清香港特首及警察最重要!
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

熊熊老婆 發表於 20-3-25 17:52
而家呢位的士司機仲要畀許議員以私人名義告佢,好慘!如果告得入,真係天冇眼
...

唔係呀,咁賤格嘅?啲XX為咗玩政治,做咁多傷天害理嘅事,幾時先有報應?

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

老翻太太 發表於 20-3-25 16:17
仲要自從成日咒人後,連個樣都變埋,以前眼神係平和有朝氣,最近見到個樣邪牌左好多,樣子充滿仇恨
...

你講得啱,我家的後輩有個變得目露兇光,之前都幾靚女的,依家直頭醜樣,佢仲在fb講寧願唔要政府1萬,都希望x警xxx。我睇到即刻block左佢。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

多嚿魚, 黃色經濟圈你估你真係可以全部幫襯黃色, 你屋企人如果有藍又點呀..斷絕關係呀? 打政府工係咪辭職先? 政府嗰一萬蚊你係咪真係唔攞先?警察就係唔會死㗎啦,係打不死嘅,你有本事就繼續清高落去唔好得把牙呀。

男爵府

回覆樓主:

仲有啲社區facebook呀,黄嘅全部唔比其他人講嘢㗎, 藥房又要幫襯黃嘅 ,乜q都話不了,美心唔食麥當勞唔食淨係幫襯黃店,你食屎啦不如。 舊社區梗係老人家多㗎啦,又一句死廢老前廢老後, 又唔諗下自己喺邊度走出嚟,石頭爆出嚟呀?
https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

男爵府

回覆樓主:

咁多年嚟我都唔太關心政治 ,但係我依家都頂唔順個批黃屍,真係好恐怖, 張唔應該嘅嘢合理化
https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

男爵府

DoReMi媽媽 發表於 20-3-25 16:02
共產黨都唔會因為個人意見唔同就打爆人頭吧? 死曱甴係一唔啱聽就搞你,YC仲要撐佢哋,黃官仲要放佢哋,香 ...

啲女曱甴真係好恐怖.. 粗口流利到乜咁樣..真係好想知依家啲家庭教育係咪真係咁失敗

珍珠宮

DoReMi媽媽 發表於 20-3-25 18:27
唔係呀,咁賤格嘅?啲XX為咗玩政治,做咁多傷天害理嘅事,幾時先有報應?
...

佢哋未有報應之前係唔會信報應

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wincat 發表於 20-3-25 18:50
啲女曱甴真係好恐怖.. 粗口流利到乜咁樣..真係好想知依家啲家庭教育係咪真係咁失敗
...
後生嘅曱甴又係,男女老都唔會放過,落手心狠手辣,完全冇人性,你睇放火燒人嗰啲曱甴,有當過係人命?

侯爵府

同感,上天給人類的警醒和考驗。

象牙宮

老翻太太 發表於 20-3-25 19:34

佢哋未有報應之前係唔會信報應

車公話,天網恢恢,疏而不漏

水晶宮

tracy668899 發表於 20-3-25 18:17
我之前真係唔相信香港有咁多低智既人,以為只係小數,破壞哂d野都話為正義,公義,我真係好唔明白點解要咁 ...

係,原來有咁多唔文明嘅人,好似冇進化過

水晶宮

DoReMi媽媽 發表於 20-3-25 16:37
係,哩啲畫面,我哩世都唔可能忘記,憎死死曱甴同YC

唔憎就假!!

DoReMi媽媽    發表於 20-3-25 21:52

首頁

尾頁

跳至