自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

leopak 發表於 21-7-18 21:27
我d朋友仲約埋幾個帶埋6、7歲小朋友,圍埋係朋友屋企一齊睇大結局,仲要cap大相2條佬錫錫。

我 ...

其實世界不停變緊, 只係有班古老派思想保守。
睇劇最緊要開心輕鬆, 岩就睇, 唔岩就熄電視。

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

我5分鐘都冇睇過,可能2位男角唔夠靚仔

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

呢啲唔啱我!我一家鍾意睇星夢!!!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

男爵府

我兩套都有睇,啱睇就睇,唔啱就不睇。

伯爵府

回覆樓主:

我都唔入流(而家果啲流 唔識欣賞)
冇睇TV劇好多年,只播24小時新聞台/卡通片/netflix。
大陸/韓國綜藝大把高質節目睇。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

港版大叔完全0興趣

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

桃多多 發表於 21-7-18 21:53
其實世界不停變緊, 只係有班古老派思想保守。
睇劇最緊要開心輕鬆, 岩就睇, 唔岩就熄電視。

世界不停變,有啲嘢唔會變,就係寂寞嘅女人尋找心靈慰藉,成日幻想愛情,甚至將感情投射去啲自己根本冇資格去愛嘅(人)。
當俾人哋恥笑,就會發爛渣去反咬,以圖掩飾自己嘅無知同愚昧,同埋現實生活中嘅缺失!
其實只要望下塊鏡,就知道唔認唔認都要認,又唔係18 22,自己又有何資格去笑人哋古老思想保守呢?

男爵府

2018復活節勳章

Anpanmama 發表於 21-7-19 02:53
世界不停變,有啲嘢唔會變,就係寂寞嘅女人尋找心靈慰藉,成日幻想愛情,甚至將感情投射去啲自己根本冇資 ...

嘩,like爆你個回覆,講得好正,完全講出我既心聲

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Anpanmama 發表於 21-7-19 02:53
世界不停變,有啲嘢唔會變,就係寂寞嘅女人尋找心靈慰藉,成日幻想愛情,甚至將感情投射去啲自己根本冇資 ...

我都like爆你個回覆,實在一矢中的!

公爵府

schricky 發表於 21-7-18 07:57
我都係啲人唔吸引所以我無睇,hehe劇情係我心目中一定要靚仔先接受到,搵啲唔靚仔嘅做hehe會變成嘔心 :igi ...

同我一樣。完全覺得接受唔到

大宅

Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

hellomiki 發表於 21-7-18 12:31
小黃人發功

大叔,係黃人精神之柱,近來冇話題比佢地反,其實睇呢類騎呢野最好,

唔擾民,冇怨恨,有續集更好,好似愛回家拍幾年

首頁

尾頁

跳至