自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

YEOMORGAN 發表於 23-10-9 21:45
雖然未知吳小姐會演成點,但好似硬係唔太順眼。
希望看完後可以令人對佢改觀啦。
...

吳有時睇落都幾靚
好過來來去去都係果幾個做主角啦

珍珠宮

snow.white 發表於 23-10-10 10:37
我朋友嘅朋友係煎pan 好親嘅親戚,對你所講嘅未拍過拖有另一版本。

我只可以話而家呢個世代,大家拍拖嘅 ...

你咁講咩意思呀?話佢食埋唔認?

子爵府

yaumuimui 發表於 23-10-10 11:33
正常人拍拖親戚都未必會知,可況藝人拍拖會周圍講比親戚知?

有証據就拎出嚟,唔好亂講就當証據,城寨英 ...

單文柔fans? 有證據就拎出嚟法庭咩!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

redhot 發表於 23-10-10 11:47
後生啲嘛,都幾襯呀,連煎pan感覺都後生埋!我覺得搵佢作用係突顯港女style
...

後面劇情重要唱歌,吳啱做這個角色

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

snow.white 發表於 23-10-10 11:53

人哋女都4歲啦,難道胡一直单身就一直傳落去

子爵府

sinchui 發表於 23-10-10 11:42
呢個女人一日無人要,就繼續有呢啲所謂出頭者數人,多得佢地出頭準備定單身多7年
...

呢句野有性別歧視,女人係一件物件黎架?要人要?自己搵唔到食定係有殘障?獨立都生存到架喎!

侯爵府

pc2012 發表於 23-10-9 21:50
對吳若希無好感⋯

佢大笑完人哋拎女歌手獎之後就唔太鍾意佢

子爵府

小菜豆 發表於 23-10-10 11:12
問下定欣想唔想先 ?
城寨時期煎pan和定欣被捧成螢幕情侶,原本兩人都好enjoy,問到會否假戲真做 ...

邊個係第三者都未搞清楚。當時記者影到孤男寡女坐私家車夜晚上山頂嘛,大家又諗得佢哋幾純情喎

水晶宮

redhot 發表於 23-10-10 11:51
你咁講咩意思呀?話佢食埋唔認?

如果真是食埋唔認,胡班friend,如杏兒,山聰,袁偉豪唔會同佢做朋友啦

到現在佢哋兩边都friend wor

子爵府

snow.white 發表於 23-10-10 11:53

胡定欣fans? 無證據就唔好亂講。

人哋有妻有兒女仲要獨子養全家,比你呢啲hater害死,心地唔好。 害埋自己偶像無人敢埋身

水晶宮

snow.white 發表於 23-10-10 10:37
我朋友嘅朋友係煎pan 好親嘅親戚,對你所講嘅未拍過拖有另一版本。

我只可以話而家呢個世代,大家拍拖嘅 ...

朋友嘅朋友

琥珀宮

yaumuimui 發表於 23-10-10 11:33
正常人拍拖親戚都未必會知,可況藝人拍拖會周圍講比親戚知?

有証據就拎出嚟,唔好亂講就當証據,城寨英 ...

除非去到好穩定談婚論嫁地埗姐,否則藝人唔公開拍拖點會連親戚都知?真係講出黎都好難搵人信
可能個親戚自己亂吹,或者自己估下就當真

水晶宮

yaumuimui 發表於 23-10-10 12:02

人哋有妻有兒女仲要獨子養全家,比你呢啲hater害死,心地唔好。 害埋自 ...

係啦,害埋自己偶像都唔知

子爵府

snow.white 發表於 23-10-10 11:59
邊個係第三者都未搞清楚。當時記者影到孤男寡女坐私家車夜晚上山頂嘛,大家又諗得佢哋幾純情喎
...

根本無開始過既,點會存在有第三者?

上山頂咪影到兩個人車上食梗包,你無睇報紙咩? 你心邪啫,難怪你對人哋陳年得幾個月既緋聞咁好想像力。

子爵府

木土土 發表於 23-10-10 12:05
除非去到好穩定談婚論嫁地埗姐,否則藝人唔公開拍拖點會連親戚都知?真係講出黎都好難搵人信
...

又或者心地唔好去作文想害人。

複式洋房

回覆樓主:

去年台慶陳及胡都一齊影相還說是朋友啦!到現在仍死執著啲虛無嘅嘢來黑陳。陳結婚時在胡杏兒老公間 bar 請圈內朋友聚會,胡杏兒出現幫手及說她老公非常喜歡陳,如果陳真係負過胡定欣,胡杏兒根本可以不出現。

子爵府

吳唔係絕頂靚女,但呢種樣夠親民,同煎pan做兩公婆幾sweet,話時話幾鍾意睇煎pan做老公角色,上次超能使者又係好錫老婆,覺得佢好暖男

子爵府

yaumuimui 發表於 23-10-10 12:02

人哋有妻有兒女仲要獨子養全家,比你呢啲hater害死,心地唔好。 害埋自 ...

單文柔fans 咁大反應,有仔女唔係大曬架!咩都唔講,請你專心湊仔,唔好上BK。或者去法院聽審,個到好多證據
利申:不是呢幾個男女藝人fans

子爵府

yaumuimui 發表於 23-10-10 12:06
根本無開始過既,點會存在有第三者?

上山頂咪影到兩個人車上食梗包,你無睇報紙咩? 你心邪啫, ...

你啱曬,食包好平常車上食包有口感好味啲,有feel 夠刺激

侯爵府

我覺得幾好喎,有新鮮感,仲有我唔憎吳小姐 套戲影得佢幾靚

goldpiglet    發表於 23-10-10 23:18

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊