美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

heily123 發表於 19-10-26 22:16
滷水汁有冇現成買㗎

係。。李錦記

伯爵府

美魔女 發表於 19-10-26 21:59
我有加脫脂奶架。。每朝都要飲奶

係唔係淨係加咗脫脂奶無其他野啦?望落去好似好好飲咁,我又係日日都要飲咖啡

大宅

heily123 發表於 19-10-26 22:44
係唔係淨係加咗脫脂奶無其他野啦?望落去好似好好飲咁,我又係日日都要飲咖啡
...

係呀。。淨係加左奶咋。。好易入口

大宅

回覆樓主:

27Oct 2019 - - 55.5kg
早餐:outback黑糖包,奶,咖啡,蛋x1
午餐:芝麻醬西芹,雞扒湯粉,熱咖啡
晚餐:黑松露意粉,豆苗,蝦仁炒蛋,蘋果x1

大宅

回覆樓主:

28Oct 2019 - - 56.4kg
早餐:方包2片,蕃薯x1,芝士,蛋,蘋果x1
午餐:白魚蛋6粒,牛展3片,西蘭花,紅羅白,白飯3/4
晚餐:西芹,棷菜花,意粉1碗

大宅

回覆樓主:

29Oct 2019 - - 56.5kg
早餐:麥包x2,蕃薯,蛋,芝士,咖啡
午餐:意粉,西蘭花 ,紅羅白
晚餐:放題勁食。。勁多刺身。炸物,湯烏冬 ,雞軟骨,雪糕,壽司2件 ,海膽手卷,車厘茄 青瓜

大宅

回覆樓主:

30Oct 2019 - - 57kg
早餐:麥包x1 ,蕃薯x1,蛋,咖啡奶
午餐:麥包x1,蝦仁炒蛋,西蘭花,金菇,古早蛋糕1件
晚餐:麥包x2,芝士,菜心,菇,牛丸3粒

大宅

回覆樓主:

31Oct 2019 - - 56.1kg
早餐:麥包x2,乳酪,香蕉,芝士,蛋
午餐:麥包x2.5 ,牛丸6粒,芝士,菜心,菇,火龍果
晚餐:飯3/4碗,芥蘭少許,羅白,魚少許,咖啡雞2件,炸蠔1件,蘋果x1

大宅

回覆樓主:

1Nov2019--56.1kg
早餐:蕃薯2個,包1片,蛋,咖啡。蘋果x1
午餐:西芹,火車頭金邊粉 咖啡,火龍果
晚餐:西蘭花,西芹 菜心,咖里雞,飯3/4碗

大宅

回覆樓主:

2Nov2019 - - 無磅
早餐:雪菜肉絲米粉 ,博餐
午餐:刺身10件,沙律菜 ,芋絲6件,雪糕,pancake,咖啡,蝦5隻,西蘭花,叉燒
晚餐:西蘭花 西芹 ,乳酪香蕉,薯片一碗

大宅

回覆樓主:

3Nov2019 - - 56kg
早餐:方包3片,蛋,芝士,咖啡,香蕉1條
午餐:雞扒湯烏冬,凍檸茶走甜,火龍果
晚餐:壽司8件,餃皇1隻,刺身數片,青椒1件,叉燒2件,菜心2碗

大宅

回覆樓主:

4Nov2019 - - 56.3kg
早餐:方包2片+蕃薯x1,乳酪,咖啡,蛋
午餐:菜心,蝦子麵1.5個 ,叉燒6,7片,火龍果1個
晚餐:棷菜花,棷菜,豬扒1件,飯3/4碗

大宅

回覆樓主:

5Nov2019 - - 56.2kg
早餐:方包x2,蕃薯x1,蛋 ,芝士,咖啡,香蕉
午餐:蝦子麵1.5個,棷菜,牛展,蘋果x1。
晚餐:飯3/4碗,生菜1碗 牛展3片,蛋x1

珍珠宮

又黎探下樓主先

我都想改下晚餐食既野
而家多數食3文魚,蕃薯,雞柳
好似有D悶悶地

珍珠宮

睇完, 早餐都可以食好多野咁呀

大宅

請問樓主邊度買bagel?

大宅

迷人pinklady 發表於 19-11-6 10:30
又黎探下樓主先

我都想改下晚餐食既野

你可以整牛展。好正架

大宅

kaka80 發表於 19-11-6 11:19
睇完, 早餐都可以食好多野咁呀

係呀。。早餐嘛

大宅

bikat 發表於 19-11-6 23:43
請問樓主邊度買bagel?

我之前係瑪莎。但聽聞好似停左吾出

大宅

回覆樓主:

6Nov 2019--55.9kg
早餐:牛肉米粉 ,煎蛋火腿多士,咖啡
午餐:燒雞,薯仔,沙律菜,生果
晚餐:天婦羅飯,麵豉湯 (超晒標(emoji))

首頁

尾頁

跳至