自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

happyfamilybaby 發表於 24-5-1 15:22
係不係網站book好啲?

未必,我會check 過晒喺app, agoda 網站,google, tripadvisor 同埋MeetHK 入面啲優惠先book, 唔同方法都有機會搵到最平

珍珠宮

happyfamilybaby 發表於 24-5-1 15:20
問過agora CS話,會有呢個問題,叫我login in入去先book.

咁你地係無login,照book, 佢都會照去email a/c ...

會,因為你唔login 用guest 身份book 都要你入email address

珍珠宮

MissMaMa 發表於 24-5-1 12:53
好多人係會換電話卡,我自己都會,咁點收 OTP 呢

我手機係双咭双待。當我要用OTP時,我會啟動香港張sim,但揀只收SMS,用完就關掉。。。我呢幾年都係咁在外地網上付款,收信用咭SMS,so far又無额外收費。

珍珠宮

LokYauYau 發表於 24-5-1 16:54
我手機係双咭双待。當我要用OTP時,我會啟動香港張sim,但揀只收SMS,用完就關掉。。。我呢幾年都係咁在外 ...

我手機都係雙卡槽,但我自己習慣,去旅行換其他卡,呢個係個人習慣。btw,我用匯豐信用卡,而家已經係用 App 啟動交易,而唔再需要OTP

珍珠宮

LokYauYau 發表於 24-5-1 16:54
我手機係双咭双待。當我要用OTP時,我會啟動香港張sim,但揀只收SMS,用完就關掉。。。我呢幾年都係咁在外 ...

而家問題係 ,點解agoda及其他訂房網站,唔會發出 OTP,並唔係討論手機接唔接收到 OTP。 如果訂房網站每次都要有otp才能完成交易,我敢講,好多人係訂唔到房, 變相生意會少咗。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊