婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 lovenambb 的帖子

哈哈!巨真系好愛你個仔哦

複式洋房

回覆:happyma16 的帖子

複式洋房

回覆:ky0416 的帖子

你真係好黑人憎,做人又假又老套又扮野又污嘈又求其,又無女人味又小氣!又唔聽人講,又唔接受新事物,講野又屈又寸又囗臭!

複式洋房

引用:我好想叫佢收皮我個仔乜嘢都要你知呀!!你

原帖由 happyma16 於 13-09-25 發表
我好想叫佢收皮
我個仔乜嘢都要你知呀!!你算老幾呀!!!做乜春錫我仔塊面!!!我個仔比你錫嫁!!我有 ...

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:出氣post:你最想同你99講嘅說話係

99:唔該你唔好再教我個仔掉嘢落地,攪到佢去到邊都咁做,之後再講(落地開花)!聽到我火滾!咁大聲講嘢把鬼呀!咪再摸完腳趾摸我個仔!我到好憎你呀!你唔當我係女,我到冇當你係呀媽!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:kwan0603 的帖子

我教仔咪再做架兩

別墅

你不分是非黑白,鬼唔望個大陸新抱最後同你反面呀!呃晒你哟錢!收皮啦你!:pppp:

大宅

唔好再扮嘢、做戲!扮到好錫我們,好親密咁,你d戲好屎呀!個個都知你自私孤寒,仲叫我要大方d、心胸寬d、唔好咁孤寒,你去死!同我老公講我對你好d,你會比晒d身家我們?我唔希罕呀!

伯爵府

收皮喇!懶開通!又度宿!面目可憎!

侯爵府

我覺得妳好污糟邋遢:pppp:

大宅

請合埋你把口

侯爵府

99:
1) 你子宮下垂係因為你生5個又唔做會陰運動, 唔好吓吓囉嚟數我老公.
2) 你而家行動開始不便, 我好同情你, 但係你要諗辦法, 喺可能範圍內保持郁動, 唔好俾啲肌肉再萎縮落去, 你喺度呻係冇幫助架!
3) 你有痛風, 我老公好心勸你節制吓, 食少啲魚, 食多啲菜, 你聽吓佢講啦, 你5個仔女, 得佢一個有受過高等教育咋!
4) 你已經令到你三個媳婦怕晒你, 你要收吓火啦! 今次你同我老公修好番真係唔容易, 你要珍惜, 知道邊個仔先係孝順你, 唔好再好歹不分.
5) 你得閒就去吓教會, 唔好胡思亂想, 怨天怨地.
6) 你同我老公講話我教唆佢對你唔好, 但其實咁多年嚟我一句你嘅壞話都冇講過! 即使你鬧我鬧到我鬱躁症發作, 我只係驚自己傷到你先唔敢見你.
7) 你生仔唔知仔心肝, 你呢個仔同你另外嗰兩個仔唔同, 性格好強, 唔會俾一個女人影響到佢任何決定, 你影響唔到佢, 我亦唔得.
8) 我哋一路都有為你祈禱, 今次姑仔發生意外搞到傷殘, 我哋都好同情, 但因為佢實在太仇視我哋, 我哋冇嘢好講.

大宅

回覆 ky0416 的帖子

99!你唔識湊仔,又下下教(訓)我要點湊仔!(ps.我c6係太99湊大既!)
你唔識煮飯,就成日話我唔煮要佢個仔食外賣野!(唔係同99住)
你自己間屋亂到垃圾站甘!全屋家私油立立!就成日話我唔執屋,間屋又亂又多塵!

我想同你講“你冇資格!“(你教我的,謝謝!)

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

冇野想同佢講......冇乜機會見佢

大宅

BK Milk勳章

你咪成日扮可憐啦!!我唔受呢套㗎!你要走唔該快d!!

首頁

尾頁

跳至