跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 北區媽咪黎傾多啦!~~(粉上會part 4)

各位,
請問有冇媽咪係fitti會員呀, 我想用印花換尿片, 而家印花齊, 不過要借人地個會員no同名呀, 唔該晒

大宅

KWAN,
咁你都好水慘呀! 咁咪少左好多時間去shopping囉!99咁9野,要你早d叫jasper起身俾佢同d friend玩,咁你有無話佢知,d細路唔夠瞓會好水忟憎架!

mmbb423,
早呀!

jonasma,
我上星期去左睇西田bb展,見到hinpa講o個隻thomas水寫畫墊,好水正呀!睇到我流晒口水呀!不過我要留番d budget去hipo掃貨,所以都係無買到呀! :cry:

男爵府

Jonasmama,恩禧媽
多謝關心,我覺得自己都算ok ge! 係

大宅

jac,
其實你坐住輪倚搭火車得唔得,會唔會唔係咁方便呀?

伯爵府

我真係啋佢好x呀, 叫醒個囡 [quote]
恩禧媽 寫道:
KWAN,
咁你都好水慘呀! 咁咪少左好多時間去shopping囉!99咁9野,要你早d叫jasper起身俾佢同d friend玩,咁你有無話佢知,d細路唔夠瞓會好水忟憎架!

男爵府

恩禧媽 寫道:
jac,
其實你坐住輪倚搭火車得唔得,會唔會唔係咁方便呀?

我都試過坐輪椅去搭火車,如果係去火車沿線兼有老餅推米ok lor! 我由屋企去火車站條路正常行就好近,用輪椅就要會遠左兼上斜落斜咁lor!! :-|

大宅

雖知要做得齊妳所講o既咁多優點,
已經殊不容易了.
That's why you are so 受歡迎 lor
JonasMaMa 寫道:

我份人好 simple, 簡簡單單, 每日好 happy 咁吹下水, 冇是非, 咁就 ok ga la

日日o係 BK 度互相笑、玩、窒、吹水 & 交換揍仔心得, 不知幾爽 Same as you, 我最憎是非 :evil: :evil:

大宅

Jac,
咁都好,都算可以搭火車去下街街。

kemah,
係啦,我都係咁話呀!

jonasma,
你仲要唔要上去青田買野呀?我仲有4本書想買,但又有一本書overlap左想換,睇下你要唔要上去,要就一齊啦!

大宅

jonasma,
ok呀!去之前一日call你啦!

大宅

Morning all~~~

公爵府

[quote]
Kemah 寫道:
雖知要做得齊妳所講o既咁多優點,
已經殊不容易了.
That's why you are so 受歡迎 lor

你又玩我 la, c 野 [/quote]

係呀, JonasMaMa 好受歡迎架, 佢好好人, 又識好多野, 係我地的好老師, 好朋友, 百科全書

別墅

大宅

標標 寫道:

標標,
咁夜唔瞓就係整個b哥醫生我地睇呀? 好正喎!不過b哥都係唔戴眼鏡靚仔d呀!

公爵府

作 c 你咩 冇 d 咁既樹

呢度個個都係專家黎架, 我成日o係佢地身上學野架

好野又怕咁比人講喎

大宅

JonasMa,

你想食兔肉ar (just kidding ~~~ 小白兔千祈唔好嬲wor )

恩禧媽,

要開新part la

首頁

尾頁

跳至