跳至

首頁

尾頁

複式洋房

祝 "Cuties 11" 今日生日快樂

恭喜恭喜!祝所有 "Cuties 11" 生日快樂,個個都係俊男美女,身體健康,越大越精靈,快快樂樂成長。

俊男美女名單係:(排名不分先後)

mariechen
bobo128...瑋瑋
amandylee2002
cherryyung...彤彤
可愛QQ...KiuKiu
Jenniferycn...Harris
Scmnhh...Tze Chung
pcpc...Spenser
Lenette...Alyssa
Queenie601...悠悠
ent12d...Jasmine

大家今日會同BB去邊度慶祝呀? 玩得開心啲!
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid204/p485b77de116ccd2652c20571f5c4d13d/ef796fb5.jpg[/img]

別墅

Re: 祝 "Cuties 11" 今日生日快樂

我今日放假同bb去健康院checking, 上星期六同d朋友仔係屋企bbq慶祝左一次, 今晚自己屋企人去街街食飯再慶祝!
我都祝所有 "Cuties 11& 媽咪" 生日快樂, 諗番一年前e+係......手術室 [quote]

mariechen...zhen zhen

複式洋房

嘿,你唔講起都唔記得添,上年呢個時候我啱啱生完咋,我諗都係準備俾人推上房嗰隻掛,時間過得太快啦,我下午會帶阿囡去街,如果天氣好諗住同佢去坐船,俾佢試吓啲唔同的嘢,畢竟都大個女啦...一歲啦。
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid204/p485b77de116ccd2652c20571f5c4d13d/ef796fb5.jpg[/img]

大宅

好媽媽勳章

我今日要返工呀,放工會帶bb同屋企人食飯同訂

大宅

好媽媽勳章

哈哈!! 忘記同cuties 11講生日快樂,精靈活潑。

大宅

[size=xx-large]祝cuties 11

大宅

生日快樂!!!!
身體健康

mariechen
:lalala:

複式洋房

你隻熊仔係邊度訂架?好有意思呀!可唔可以俾啲資料我呀?

[quote]
可愛QQ 寫道:
我今日要返工呀,放工會帶bb同屋企人食飯同訂

首頁

尾頁

跳至